156 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı! Halkbank'tan kaçırılmayacak ilan

Halkbank uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsatla karşımıza çıktı. Bankanın yayımladığı konut ilanı, 156 bin TL karşılığında 2+1 daireye sahip olabileceğinizi gözler önüne seriyor. İşte ilanla ilgili tüm ayrıntılar...

05 Eylül 2022 17:00 Yaşam
156 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı! Halkbank'tan kaçırılmayacak ilan

Halkbank tarafından yayımlanan yeni konut ilanına göre Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2+1 daire 156 bin TL karşılığında satışa sunuldu. İşte ilanın detayları...

Günümüz şartlarında şehir merkezinde kullanışlı yeni bir daire alabilmek için yıllarca birikim yapmak veya çok büyük yatırımlarda bulunmak gerekiyor. Peki, uzun yıllar beklemeden veya çok büyük yatırımlar yapmadan merkezi bir konumda daire sahibi olmak ister misiniz? Halkbank herkesin alabileceği uygun fiyatlarda satılık gayrimenkul ilanları yayınlamaya devam ediyor. Halkbank 2+1 kullanım alanlı, doğalgazlı apartman dairesini sadece 156 bin TL’den satışa çıkardı. Bankadan satılık bu konut nakit ve kredi ile alıma da uygundur. Kısa sürede uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için bankadan satılık bu daire ile ilgili tüm detaylar aşağıda verilmiştir.

Halkbank’tan satılık gayrimenkul daha önce de belirttiğimiz gibi ilçe merkezinde yer almakta olup birçok önemli noktaya sadece yürüme mesafesindedir. Bulunduğu lokasyon itibariyle ulaşım ile ilgili herhangi bir sorunu bulunmayıp gerek şahsi gerek toplu taşıma araçları ile şehrin her yerine kısa süre içerisinde ulaşım sağlanabilmektedir.

156-bin-tlye-ev-sahibi-olma-firsati-halkbanktan-kacirilmayacak-ilan-2.jpg

Bankadan satılık bu apartman dairesi; 2 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 antre, 1 hol, 1 banyo-wc ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. 6 katlı binanın 3. katında yer alan bu konut bina girişine göre sağ ön tarafta yer almaktadır.

Bankadan satılık bu daireyi ister 156.000 TL’ye nakit ister bankanın sunmuş olduğu uygun konut kredisi imkanlarından faydalanarak satın alabilirsiniz. Konut kredisi oranları ve taksit seçenekleri ile ilgili bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Halkbank’tan satılık bu konut açık teklif usulü ile satılmakta olup hemen satın almak isteyenlerin minimum 2.000 TL fiyat artışı yaparak 158.000 TL’ye sahip olma şansını yakalayabilirler.

Peki, bankadan uygun fiyatta koşullarla satılık bu daire hangi ilimiz ve ilçesinde yer almaktadır? Genel özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

GENEL ÖZELLİKLERİ

Değerleme Konusu, 39 Nolu Bağımsız Bölüm, Mimari Projesine Göre Ve Mahallinde 3. Katta, Bina Girişi Cephesinden Bakıldığında Sağ Ön Tarafta Konumludur. Taşınmaz Mimari Projesine Göre Yaklaşık Brüt 75 M2 Kullanım Alanına Sahiptir. Taşınmaz; 2 Oda, Salon, Mutfak, Antre, Hol, Banyo, Wc Hacimlerinden Oluşmaktadır.

156-bin-tlye-ev-sahibi-olma-firsati-halkbanktan-kacirilmayacak-ilan-3.jpg

Değerleme Konusu Taşınmazın 2016 Yılında Resmi Gazetede Yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararına Göre Riskli Alan İlan Edilen Sınırlar İçerisinde Kaldığı Bilgisi Alınmıştır. ***Konu Taşınmaz 2. Derece Askeri Yasak Bölgede/Güvenlik Bölgesinde Kalmaktadır.

Adres: Dicle Mah. İzet Kezer Cad. No:15 Cizre/Şırnak

Halkbank’tan satılık bu daireyi satın almak veya teklifte bulunmak için BURAYA TIKLAYIN

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet