2022 Renault Toros Yollara Geri mi Dönüyor! Renault Toros Satış Fiyatı Ne Olacak!

Ülkemizde üretildiği ve piyasaya sunulduğu andan itibaren yoğun bir ilgi toplayan, geçtiğimi kış ayında yollarda rahatça hareket etmesi ile dikkat çeken Toros’un tekrardan yollara geleceği aktarılıyordu. Ancak bu konuda şu ana kadar resmi bir bilgi olmasa da internette çok sayıda bilgi dolaşıyor. Tabi Fransız üretici tarafından bu konuda herhangi bir açıklama yapmamış olması da bu konunun tam bir muammaya dönüşmesine neden oluyor.

04 Mart 2022 13:35 Otomobil
2022 Renault Toros Yollara Geri mi Dönüyor! Renault Toros Satış Fiyatı Ne Olacak!

Yapısal olarak aynı kalacağı düşünülen yeni Toros’un motorunun tamamen elektrikli olacağı ve özel birçok detaya da sahip olacağı düşünülüyor. Bir fotoğraf karesi ortalıkta dolaşsa da üretici firma tarafından şimdiye kadar ne doğrulama yönünde ne de yalanlama yönünde bir açıklama yapıldı.

Yeni Renault Toros Ne Zaman Tanıtılıyor!

Ülkemizde üretimin 2001 yılında ara verilmesine rağmen hala özellikle kırsal kesimlerde en çok tercih edilen araç olarak tercih ediliyor. Çok fazla konfor sunmamakla birlikte özellikle önden çekişli olması ve yüksek çekiş kabiliyeti sebebiyle, aşırı yük taşımasının da verdiği etkiyle tercih ediliyor. Ayrıca bakımının çok uygun olması da aracın en büyük tercih edilme sebepleri arasında yer alıyor.
Fransız firma bu konuda açıklama yapmamış olsa da 2022 Reanult Toros’un yıl sonuna doğru tanıtılması bekleniyor. Tabi tanıtılırken teknolojik bir çok özelliğe sahip olacak aracın fiyatı da merak ediliyor.

0d866abfxop31068x601.jpg

2022 Reanult Toros Fiyat Listesi

Renault Toros yeni modeliyle yollara henüz çıkmasa da şimdiden Toros hayranları aracı görmek ve ona sahip olmak için sabırsızlanıyor. Aracın motorunun Renault Zoe’de tercih edilen seçenek olacağı aktarılıyor. Bu aracın ülkemizde 2022 yılında satış fiyatı 570 bin TL olarak görülüyor.
Bu aracın motorunun alınması aynı zamanda uygun bir fiyat ile aracın satılacağı anlamını taşımıyor. Egea’nın 300 bin TL’den aşağı olduğu bir durumda insanların Renault Totos’a nasıl bu kadar ücret vereceği de düşünülen seçenekler arasında yer alıyor. Ama şimdilik bu konuların hiçbiri için endişelenmenize gerek yok. Çünkü hali hazırda ortada bir araba ve açıklama bulunmuyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 1 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet