2024 Ford Mustang tanıtıldı! Olağanüstü tasarımıyla herkesi büyüledi

2024 Ford Mustang bugün resmen tanıtıldı. Görkemli tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplayan yeni otomobil modeli, aynı zamanda güçlü motoru ve ileri teknolojisi ile ağızları adeta açık bıraktı. İşte özellikleri...

15 Eylül 2022 18:22 Otomobil
2024 Ford Mustang tanıtıldı! Olağanüstü tasarımıyla herkesi büyüledi

Oldukça şık tasarımı ile otomobil tutkunlarını büyülemeyi başaran 2024 Ford Mustang bugün resmen karşımıza çıktı. Şimdilik satış fiyatı merak konusu olan araç dikkatleri üzerine çekti.

Otomobil dünyasının önemli isimlerinden Ford, en çok ilgi gören modellerinden bir tanesi olan Mustang'i yeniledi. Gerçekleştirdiği bir etkinlikte 2024 model olarak lanse edilen Mustang'i tanıtan şirket, otomobil tutkunlarını bir kez daha mest etmeyi başardı. Gelin hep birlikte, 2024 Ford Mustang'e yakından bakalım.

Ford Mustang, daima kaslı yapısıyla ilgi gören bir otomobildi. Bu durum, 2024 model Mustang'de de kendini göstermiş durumda. Ayrıca otomobil için gelenekselleşmiş olan far tasarımı, LED destekli farlarla korunmuş durumda. İri ızgara her zamanki gibi bizlere gülümserken, at şeklindeki logo da ihmal edilmemiş. Aracın arka kısmında ise dörtlü egzoz çıkışı ve yine önceki yıllarda da alışık olduğumuz stopların varlığına şahitlik ediyoruz.

Karşınızda tüm ihtişamıyla 2024 Ford Mustang

Dış tasarımıyla kendine hayran bırakan Ford Mustang, iç tasarımda da aynısını yapıyor. Öyle ki aracın iç kısmına baktığımız anda birleşik yapıdaki ekranlar görüyoruz. 12,4 inç boyutundaki gösterge ekranı, tamamen dijital olarak tercih edilmiş ve Unreal Engine destekliyor. Unreal Engine desteği, bu gösterge ekranının hem özelleştirilebildiği olduğunu hem de 3 boyutlu animasyonları desteklediği anlamına geliyor. 13,2 inç bilgi-eğlence ekranı ise SYNC 4 sistemiyle donatılmış. Araç sahipleri, bu ekranı kullanarak ambiyans aydınlatmayı bile ayarlayabilecekler.

İç kısımdaki detaylar bunlardan ibaret değil. Ford Mustang'in ruhuna yakışır bir biçimde klasik tarzda tercih edilen vites topuzu, yine geleneksel bir el freni ile birlikte kullanılıyor. Ayrıca Mustang yazılı bir rozet, yolcu havalandırma bölmesinin olduğu yere yerleştirilmiş ve insana neyin içinde olduğunu hatırlatıyor.

Ford Mustang, daima güçlü motoruyla dikkat çeken bir araçtı. Bu durum, 2024 model Mustang için de geçerli. 5.0 litrelik Coyote V8 motordan güç alan Mustang, şirkete göre bugüne kadar tanıtılan tüm Mustang modellerinin en güçlüsü. Beygir gücü hakkında net bir açıklama yapmayan Ford yetkilileri, aracın en az 480 beygir gücünde olacağını söylemekle yetindiler. Bu güçlü motor, altı ileri vitesli manuel veya 10 ileri vitesli otomatik şanzıman ile satın alınabilecek.

2024 Ford Mustang, bazı etkileyici teknolojik özelliklerle de donatıldı. Örneğin bu araçta bulunan Remote Rev isimli bir özellik, Mustang'ın kumanda ile uzaktan çalıştırılmasına imkan tanıyor. Ford CoPilot360 isimli sürücü yardımcı paketini de sunan 2024 model Mustang, dur-kalk özellikli adaptif hız sabitleyici, şerit takip sistemi ile hız limiti tabela tanıma özelliklerine sahip. Ayrıca kablosuz Android Auto veya Apple CarPlay de bu araçta mevcut.

Tüm bu özelliklere sahip olan 2024 model Ford Mustang'in fiyatı ise şu an için gizemini koruyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet