30.000 TL'ye otomobil olur mu demeyin! Milli Emlak'tan müthiş fırsat

Milli Emlak duyurdu... Yapılan açıklamaya göre 30.000 TL'den başlayan fiyatlarla araç satışları başladı. Renault, Opel ve Toyota gibi popüler markaların birbirinden ilgi çekici modelleri listeleniyor.

21 Kasım 2022 22:36 Ekonomi
30.000 TL'ye otomobil olur mu demeyin! Milli Emlak'tan müthiş fırsat

Milli Emlak, 30.000 TL'den başlayan rakamlarla Renault, Opel ve Toyota gibi ünlü otomotiv devlerinin çok satan araçlarını resmi internet sitesi üzerinden listelemeye başladı. Cazip fiyatlarla araçlar vatandaşlara sunuluyor.

Milli Emlak araç almak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Sosyal medyayı birbirine düşüren kampanya açıklandı. 30.000 TL'ye Renault, Opel ve Toyota marka araçlara sahip olabilirsiniz. Artan araç fiyatları vatandaşların cebini yakarken Milli Emlak’tan eşi benzeri olmayan kampanya açıklandı. Dünya üzerinde görülmemiş bir indirimde Sıfıra yakın araç sahibi olabilirsiniz. İşte Milli Emlak araba kampanyası…

araba.jpg

KİMLER 30 BİN TL ARAÇ ALABİLECEK?

30.000 TL'ye sunulan araçlardan yararlanmak isteyen vatandaşlardan herhangi bir şart istenmiyor. Kişilerin yapması gereken tek şey Milli Emlak sitesi üzerinden başvuru yaparak satın alma işlemlerini gerçekleştirmektedir. 2005 model olarak satışa sunulan araçlar pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Sudan ucuz yorumları yapılan araçlar gündemde sıcaklığını koruyor. 7'den 70'e herkesin başvuru yapabildiği bu araçlara 30.000 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

30.000 TL ARABA NASIL ALINIR?

Milli Emlak üzerinden satışa sunulan araçlardan birinin sahip olmak için yapmanız gereken herhangi bir şey bulunmamaktadır. Milli Emlak ile görüşme yaparak araç satın almak için sıraya girmeniz yeterli olacaktır. Binlerce kişinin başvuru yaptı araçlar için yoğunluk devam ediyor. Milli Emlak, başvuru yapan on binlerce kişinin mağdur edilmeyeceğini belirtti. Stoklarda bulunan Araç sayısını artırmayı planlayan Milli Emlak, herkesin araç sahibi olmasını sağlayacak.

araba-3.jpg

30.000 TL ARABALAR SIFIR MI?

Milli Emlak üzerinden satışa sunulan 30.000 TL'lik araçların sıfır olup olmadığı soruları da araştırılıyor. Milli Emlak’ta satışa sunulan araçlar sıfır değildir. 2005 model ve civarında üretilen araçlar son günlerde en çok konuşulanları arasında yer alıyor. Bu kampanya ile birlikte araç sahibi olmak isteyen birçok kişi hayaline kavuşuyor. İkinci el olarak satışa sunulan araçların tüm bakım ve onarım işlemleri Milli Emlak tarafından gerçekleştirildi. Araçlar sıfır ayarında satışa sunuluyor. Hiçbir kusuru bulunmayan araçlara özellikle gençler ilgi gösteriyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet