4 Ayda 44 Kilo Verdi! Hamdi Alkan'ın Zayıflama Sırları

Ünlü isim 4 ayda 44 kilo verdi. Hamdi Alkan bunu nasıl başardı? Ünlü komedyenin zayıflama süreci adeta herkese ilham veriyor. İşte Hamdi Alkan’ın 44 kilo verdiği zayıflama formülü.

17 Mart 2022 11:57 Magazin
4 Ayda 44 Kilo Verdi! Hamdi Alkan'ın Zayıflama Sırları

4 ayda tam olarak 44 kilo vermiş olan Hamdi Alkan'ın zayıflama sırrı ortaya çıktı. Ünlü komedyen son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelmeyi başarıyor. Tam olarak 44 kilo veren ünlü isim bunu nasıl başardı? Kilo vermek isteyen pek çok insan Hamdi Alkan'ın bu sırrını merak ediyor. Hamdi Alkan'ın zayıflama serüveni yakından takip edilirken, Hamdi Alkan nasıl zayıfladı? Merak edilenler ve tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Hamdi Alkan Nasıl Zayıfladı?

Hamdi Alkan geçirmiş olduğu tüp mide ameliyatı ile birlikte 44 kilo vermeyi başardı. Verilen kiloların sonucunda harika bir görüntüye de kavuştu. 4 ay gibi kısa sürede 44 kilo veren Hamdi Alkan'ın bu operasyon ile birlikte midesinin yüzde seksenlik kısmını aldırdığı öğrenildi.

Küçülen mide bu sayede yemek yeme isteği duymuyor ve Hamdi Alkan da bu sayede ciddi anlamda kilo verebildi. Hamdi Alkan ayrıca yediklerine çok daha fazla dikkat ederek ideal kiloya ulaştı. 4 aylık süreçte hızlı kilo verebilmek için diyet ve spor da yaptı. Bu dönemde zaman zaman doktor kontrolüne de giden ünlü isim diyetinde sık sık yağsız, hamursuz ve şekersiz ürünler kullandı. Bu sayede 44 kiloyu kalıcı olarak verebildi şimdilerde ise çok daha sağlıklı bir şekilde hayatına devam ediyor.

Tüp mide ameliyatı işe yarıyor mu?

Birçok vatandaş tüp mide ameliyatını merak ediyor. Tüp mide ameliyatı olarak hızlı kilo veren ve son derece fit görünüme kavuşan insanlar var. Özellikle ünlülerin sık sık başvurduğu tüp mide ameliyatı da pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor.

Midenin bir kısmının alınması ile birlikte yemek yeme durumun azaltılması söz konusu oluyor ve kişi hem açlık hissetmiyor hem de ciddi oranda kilo vermiş oluyor. Ancak sadece tüp mide ameliyatının yapılması başarıyı getirmiyor. Bu sayede hem dirençli bir bünyeye sahip olmak hem de tüp mide ameliyatı ile birlikte spor yapmayı da ihmal etmemek gerekiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet