5 Litre Ayçiçek Yağının Fiyatları Değişti! Bugünden İtibaren Fiyatlar Güncelleniyor!

5 Litre ayçiçek yağında fiyat değişikliği yaşandı Bugünden sonra fiyatlar güncellenecek. Ayçiçek yağı satın alanlar için son dakika haberi verildi. Fiyatlar tamamen değişiyor. Merak edilen tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

14 Mart 2022 09:47 Ekonomi
5 Litre Ayçiçek Yağının Fiyatları Değişti! Bugünden İtibaren Fiyatlar Güncelleniyor!

Ayçiçek yağı gündemde kalmaya devam ediyor

Ayçiçek yağı, ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar nedeniyle fiyatı yüksek olmasına rağmen doğal olarak her evin olmazsa olmazı konumunda. Sonuç olarak, tüketicinin en ucuz ayçiçek yağı arayışı hızla devam ediyor. Ayçiçek yağı fiyatlarında son dönemde yaşanan artışlar nedeniyle son fiyatlar da merak edilen konular arasında yer alıyor. Ayçiçek yağına ihtiyaç duyan insanlar, en iyi fırsatlar için sürekli olarak marketleri ve fiyat listelerini araştırıyorlar. Özellikle bazı internet sitelerinde yapılan araştırmalar, 5 litre ayçiçek yağının 219,95 TL'ye satıldığını gösteriyor. İnternette en ucuz ayçiçek yağını bulmak istiyorsanız mutlaka detaylı bir şekilde araştırma yapmalısınız.

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu?

5 litre ayçiçek yağı almayı planlayan kişiler en ucuz yağı arıyor. Aymar marka yağlar internet sitelerinde minimum 240 Türk Lirası olarak satılıyor. Abalı 5 LT ayçiçek yağı için 275 Türk Lirası gibi bir fiyat belirlenmiş. Bu maliyetler eğer yüksek gelirse Yudum 5 litre ayçiçek yağını 219,95 Türk Lirasına satıyor. Bu kampanyanın da benzer şekilde kısa ömürlü olduğunu belirtmek isteriz. Ayrıca Biryağ en popüler yağlardan biridir ve maliyeti 220 Türk Lirasıdır. Bazı kaliteli internet sitelerinde Kula 5 LT ayçiçek yağı 245 Türk Lirasına da satın alınabilir. Bizim Teneke 5 Litre ayçiçek yağı fiyatı ise 219,95 Türk Lirası.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu konu ile ilgili neler demişti?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ayçiçek yağı sevkiyatları hakkında açıklama yapmıştı. Karaismailoğlu, “Azak Denizi'ne demirleyen gemilere kalkış izni verildi. Kötü hava ve deniz koşulları nedeniyle 18 gemiden sadece beşi Karadeniz’e çıkabildi. Diğerleri Kerch Boğazı ve Azak Denizi'nde demirli bekliyor. Bu gemilerin deniz ve hava şartlarına bağlı olarak Pazar günü varış limanlarına varmasını bekliyoruz” demişti.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet