Acun Ilıcalı’dan acı haber! Motorla trafik kazası geçirdi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı motor kazası geçirdi. Kaza sonrasında hastaneye getirilen Ilıcalı’nın durumuyla ilgili bilgi verildi. Motoruna çarpan aracın sürüsü ise emniyete götürüldü. Ilıcalı kırık olan kolundan ameliyat olacak.

20 Eylül 2022 12:35 Magazin
Acun Ilıcalı’dan acı haber! Motorla trafik kazası geçirdi

Geçtiğimiz gün 17:30 sularında Sarıyer Kemerburgaz Caddesi’nde hareket halinde olan Ilıcalı’ya Recep K. İdaresindeki araç çarptı. Motosikletten düşen Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı da hafif yaralandı. Recep K. İse polis ekiplerince emniyete götürüldü.

Bugün Ameliyat Oluyor

Kolunun kırıldığı bilgisi paylaşılan Ilıcalı’nın son durumuyla ilgili olarak Hull City kulübünden resmi açıklama geldi. Ilıcalı 20 Eylül taraihinde ameliyat olacağı bilgisi paylaşıldı. Hull City resmi Twitter hesabı üzerinden ise şu açıklama gerçekleştirildi:

"Kazada kolunda kırık olan başkanımız Acun Ilıcalı, salı günü ameliyat olacak. Acun'a ameliyatının hayırlı olmasını ve acil şifalar diliyoruz"

Motor kazasını haberini alan birçok ünlü hastaneye akın etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’da gelen ünlüler arasında yer aldı. Oyuncu İbrahim Büyükak da haberi aldığı gibi hastaneye geldi. Büyükak; ‘’Duyduğumuz kadarıyla durumu iyi şimdi her şeyi öğreneceğim’’ dedi.

7e4ed2d36ea006847de05dcae3b780f3-qsob.jpg

Geçtiğimiz Yılda Kaza Yapmıştı

Acun Ilıcalı 2019 yılında aracıyla da kaza yapmıştı. Ünlü yapımcı Kuzey Marmara Otoyolu’nda Anadolu yakasında kaza geçirmişti. Bu kazadan herhangi bir yara almamasının yanı sıra lüks aracı kullanılamaz hal gelmişti. Söz konusu kazada Ilıcalı’nın sürdüğü arabanın lastiği patlamış ve bariyerlere çarpmıştı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet