Adı Sevgi Dizisinin Konusu Nedir! Dizide Rol Alan Oyuncular Kimlerdir?

Adı Sevgi dizisi uzun zamandır ekranlara gelmesi beklenen diziler arasında yer alıyor. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı dizi ATV ekranlarında yayınlanıyor. İlk bölümü 13 Mart Pazar akşamı yayınlanan diziye yoğun bir ilgi vardı. Dizi de rol alan oyuncular ve dizinin konusu bir anda en çok merak edilen konuların başında geldi.

14 Mart 2022 20:25 Magazin
Adı Sevgi Dizisinin Konusu Nedir! Dizide Rol Alan Oyuncular Kimlerdir?

Adı Sevgi dizisi etkili anlatımı, harika konusu ve ilgi çeken kadrosuyla Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya geliyor. Dizinin yapımcı koltuğunda Koliba Film/ Ata Türkoğlu yer alırken, senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura yapıyor. Dizinin yönetmen koltuğundaysa Sadullah Celen yer alıyor.

Adı Sevgi Dizisinin Konusu Nedir?

Adı Sevgi dizisinin konusu, başarılı ve genç bir öğretmenin giriştiği hayat mücadelesini anlatıyor. Mesleğine tutku ile bağlı olan Elif Türkkan, Sarpça isimli ilçeye yerleşmesiyle hayattı ve birçok insanın hayatı değişmeye başlıyor. Burada hayatında hiçbir seçenek kalmayan Zeynep ile tanışır ve ona yardımcı olmaya çalışıyor.

Zeynep’in zorla evlendirilmek istediği Baykara ailesinin veliahttı olan Volkan ve ailenin tamamını karşısına alır. Bunun yanında Elif, sadece kendisinin değil başka birisinin de bu ilçenin kaderisin değiştirmek için uğraştığını fark edecektir. Sadece ilçenin kaderini değil, tanıştığı öğrencilerinin de geleceği daha umutlu ve istekli bakmasına olanak sağlayacaktır.

adi-sevgi-8000.jpg

Adı Sevgi Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir.

Adı Sevgi dizisinin yayınlanması ile birlikte dizi de yer alan tüm oyuncular merak edilmeye başlandı. EDHO’dan tanıdığımı Emir Baykara, hem ailesine hem de bu duruma savaş açan karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Başarılı ve kararlı öğretmen Elif Türkkan rolünde, Gizem Güneş yer alıyor. Bunun yanında dizi de Mert Doğan, Asya Kasap, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayrı ve Hande Kaptan gibi isimler yer alıyor. ATV ekranlarında şimdilik Pazar günleri ekranlara gelecek dizinin uzun soluklu mu olacağı yoksa sezonun sonunda ekranlara veda mı edeceğini merakla bekliyor olacağız. İyi bir başlangıç yapan dizide dikkat çekici oyunculuk performansları ve karakter anlatımları yer alıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet