Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı mı? Flaş açıklama geldi!

Genç ve başarılı oyuncu Alina Boz magazin muhabirlerine röportaj verdi. Güzel aktris, sevgilisi Mithat Can Özer ile ayrılıp ayrılmadıklarına ilişkin yöneltilen soruyu yanıtladı. Boz, hakkında çıkan ayrılık iddialarını yalanladı. İşte detaylar...

17 Haziran 2022 15:00 Magazin
Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı mı? Flaş açıklama geldi!

Hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Alina Boz'a, tatil programı sorulunca, "Tatil geldi tabii, deniz kenarına inmek istiyorum. Sörf yapıyorum falan. Tatil planı yapmıyoruz, keyfimize göre oluyor genelde” karşılığını verdi. Geçtiğimiz sene tatil öncesi Sezen Aksu’nun Bodrum’daki evine uğradıkları hatırlatılan Boz, "Arkadaşlarımızın yanına da gidiyoruz, herkesin yanına uğruyoruz” şeklinde konuştu.

"BİR ŞEY DEMEK BANA DÜŞMEZ"

Ünlü oyuncu, sevgilisinin annesi, 'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu’nun konser vermeme kararıyla ilgili olarak, "Ben hiç sahnesine denk gelmedim ama bu konuda bir şey demek bana düşmez” ifadelerini kullandı.

'AYRILIK' CEVABI!

14 Haziran doğumlu olan Alina Boz, "Özel günleri önemsiyor musunuz?" sorusu üzerine, "Sevdiğim insanlarla beraber olmak hoşuma gidiyor ama özel bir güne gerek yok bence. Hiç öyle bir şeyim yok” dedi. Sevgilisi Mithat Can Özer’le çıkan ayrılık iddialarını da "Biz gayet iyiyiz” sözleriyle, yalanladı.

alina-boz-ile-mithat-can-ozer.jpg

"BEN DE SAHNESİNİ ÖZLEDİM"

Mihtat Can Özer ise annesi Sezen Aksu'nun sahneleri bırakma kararıyla ilgili, "Canı isterse yapacak ama nerede, ne zaman cevabı yok bende. Şöyle bir durum var; herkes bana yükleniyor bu konuda, onu ikna etmemle alakalı bir durum var ama doğasını bildiğim için. Buna ihtiyaç duyacağına inanıyorum zaman içerisinde. Bana sorarsanız da ben özledim, kulislerde büyümüş biri olarak. Müziği bırakmadı ama sürekli üretim halinde” açıklamasını yaptı.

"O STÜDYO ANNEMİN MABEDİ GİBİ"

Etiler’deki stüdyonun ev haline döndüğü haberlerini yalanlayan Özer, "O stüdyo annemin mabedi gibi, çok sosyal biri olmadığını anlamışsınızdır. Gidiyor orada üretimini yapıyor, sadece bundan besleniyor” dedi.

Sevgilisi Alina Boz’un doğum günü hakkında 40 yıl yaşındaki müzisyen, "Hafta sonu yemek gibi bir şey yapacağız" dedi.

"BU KONUDA AŞICIYIMDIR"

Kitesurf yapmayı çok seven Özer, "Yatarak tatil yapamadığım için kitesurf ortaya çıktı” dedi. Sevgili olmalarının ardından Boz’un sörf ve kitesurf'e merak saldığı hatırlatılınca ise "Ben aşıcıyımdır bu konuda, ona da çok iyi geldi, çok sevdi” şeklinde konuştu.

Kaynak: Milliyet

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet