Beren Saat Setlere Geri Dönüyor! Sürpriz Rol Arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ Olabilir!

Ekranların sevilen simalarından olan Beren Saat, en son Netflix’de yayınlanan Atiye dizisi ile hayranları ile buluşmuştu. Bu yapımda ki rolüyle hayranlarının takdirini toplayan ünlü oyuncu bu sürenin ardından bir süre setlere ara vermişti. Özel hayatında zor bir dönemden geçtikten sonra son dönemde Kenan Doğulu ile barıştığı duyurulan oyuncuya yeni bir teklif geldiği konuşuluyor.

08 Mart 2022 13:25 Magazin
Beren Saat Setlere Geri Dönüyor! Sürpriz Rol Arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ Olabilir!

İki sezon boyunca Atiye dizisi ile Netflix ekranlarında insanların beğenisini kazanan oyuncu, 14 yıl aradan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı ekranlara geri dönme ihtimalinin olduğu konuşuluyor. İkili birlikte oynadıkları Aşk-ı Memnu isimli dizi de izleyenlerin beğenisini kazanan iki önemli performans göstermişti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Tekrar Buluşuyor!

Aşk-ı Memnu dizisi ile Türk televizyon tarihinin en dikkat çekici yapımlarından birisine imza atıldığı biliniyor. Bu dizinin iki baş rol oyuncusu Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ başka yapımlarda da rol alsalar da bu yapım onların en unutulmaz işleri olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Ancak bu ikili o diziden sonra tekrar bir araya gelmemişti. Onur Güvenatam’ın Netflix için yaptığı bir proje için iki oyuncuya da teklif götürdüğü konuşuluyor. Bu haber dahi ikilinin sevenlerinin heyecanlanmasına neden oldu. Sosyal medya bu haber ile bir anda yangın yerine döndü.

İki ünlü ismin 14 yıl sonra tekrar aynı ekranda görünecek olma ihtimali oyuncuların hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Bir film olacağı bilinen yapımın senaryosunu Nuran Evren Şit’in yazdığı ve çekimlerinin ABD’de New York kentinde yapılacağı aktarılıyor. Projenin diğer detayları hakkında şu an için bir bilgi bulunmuyor. Ancak bu anlaşma sağlanırsa belki de ülkemizde Netflix üzerinde en çok izlenen yapım olma rekorunu kırma ihtimali dahi bulunuyor.

İki sanatçıyla da görüşüldüğü ancak şu an için bir anlaşmanın söz konusu olmadığı biliniyor. Ancak bu görüşmenin dahi olması bile hayranların heyecanlanması ve sosyal medya üzerinden büyük bir ilgi göstermesi dikkat çekti.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet