BluTV'den ilk Behzat Ç. fragmanı geldi!

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi için geri sayım başladı! BluTV platformunda ekranlara geri dönen efsane dizi için ilk teaser videosu yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu yıllar sonra tekrardan fenomen karaktere hayat verdi.

21 Haziran 2022 22:00 Magazin
BluTV'den ilk Behzat Ç. fragmanı geldi!

Türkiye televizyonlarının en sevilen dizileri arasında kabul edilen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Emrah Serbes tarafından kaleme alınan aynı adlı roman serisinden TV'ye uyarlanan dizi, 2010 - 2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanmıştı. Üçüncü sezonun sonunda final yapan dizi, 2019'da BluTV platformunda yeniden başlatıldı. Fakat yaşanan problemler nedeniyle üç yıl boyunca dizinin yeni bölümleri rafa kaldırıldı. Şimdi beklenen gelişme yaşandı, dizinin resmen geri döndüğü açıklandı!

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. ile geri dönüyor

Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. dizisinin geri döneceğini duyuran ilk isim oldu. Neredeyse aynı kadroyla tekrardan bir araya geleceklerini açıklayan usta aktör, fenomen karakter için yeniden kamera karşısına geçti.

behzat-c.jpg

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi fragmanı yayınladı

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adıyla ekranlara gelecek efsane dizi için geri sayım başladı. BluTV platformunda 8 bölüm olarak ekranlara gelecek yapım için ilk teaser videosu paylaşıldı. Yayınlanan tanıtım, Erdal Beşikçioğlu'nun yer alıp seslendirdiği 44 saniyelik kısa bir videodan oluşuyor. İşte o teaser:

Müge Turalı'nın sahibi olduğu Ortaks Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi için yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın oturacak. Yalçın'ı daha önce yine Erdal Beşikçioğlu ile beraber çalıştığı Adı Efsane dizisinin kamera arkasında görmüştük.

Nejat İşler, Ercüment Çözer karakterini bıraktı

Behzat Ç. dizisi yeni bölümleri ile yakında gelirken, bazı efsane isimler kadroda ne yazık ki yer almayacak. Bu isimlerden bir tanesinin Nejat İşler olduğu kesinlik kazandı. Usta oyuncu geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, artık Ercüment Çözer karakterine hayat vermeyeceğini ifade etti.

Tecrübeli aktör Nejat İşler'in Ercüment Çözer karakterine vedası, başarılı oyuncunun yalnızca Behzat Ç. dizisinde değil, sevilen bir başka projede daha yer almayacağını gözler önüne serdi. Bilindiği üzere BluTV platformu, Ercüment Çözer karakteri için bir spin-off dizisine başlamıştı. Saygı dizisi iki sezon boyunca platformda sevenleriyle buluşurken; son gelişmeler karşısında projenin devam etmeyeceği de belli oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet