Bugünden Sonra Borcunuz Sıfırlanmıştır Mesajını Vakıfbank Tüm Müşterilerine Neden Gönderdi

Vakıfbank tarafından gönderilen mesaj bugün oldukça büyük bir karışıklığa sebep oldu. Vatandaşlara gönderilen mesajda tüm borçlarınız sıfırlandı bundan sonraki kredi ödemelerinin ve kredi kartı ödemelerini devlet tarafından yapıldı şeklinde bilgilendirme mesajı geldi.

10 Mart 2022 22:14 Ekonomi
Bugünden Sonra Borcunuz Sıfırlanmıştır Mesajını Vakıfbank Tüm Müşterilerine Neden Gönderdi

Vakıfbank tarafından gönderilen mesaj bugün oldukça büyük bir karışıklığa sebep oldu. Vatandaşlara gönderilen mesajda tüm borçlarınız sıfırlandı bundan sonraki kredi ödemelerinin ve kredi kartı ödemelerini devlet tarafından yapıldı şeklinde bilgilendirme mesajı geldi. Konu ile ilgili oldukça büyük bir merak konusu oluşmuş olmasından dolayı vatandaşlar bu konuyu sıklıkla araştırmaya başladılar. Yapılmış olan araştırmalar ile birlikte bankanın göndermiş olduğu mesajdan belirli kişilere gönderildiği fakat tamamını tamamen farklı bir durumdan kaynaklı olarak bu mesajın iletildiği anlaşıldı. Kredi kartı ve kredi borçlarının tamamının ödenmesi durumu tüm vatandaşları kapsayan bir durum değil.

Belirli bir kısım vatandaşların ödeme imkanı olmadığı veya yapmış oldukları kredi veya kredi kartı borçlarının kendilerine ait olan ve kendi bireysel girişimleriyle oluşmayan borçları banka sıfırlamış oldu. Yani kredi kartı üzerinden yapılmış olan alışverişlerin herhangi bir şekilde kendisi tarafından yapılmadığı takdirde kredi kartı borcu olarak ödeme zorunluluğu gözükmekte olan vatandaşların itirazları neticesinde bu kredi borçlarının sıfırlandı veya kredi kartı borçlarına sıfırlandı.

Paranızı Alabilirsiniz

Bu konu ile ilgili bilgilendirme mesajı iletildi. Yapılmış olan belirli dönemlerde ki değerlendirmeler ve itirazları neticesinde yılın belli zamanlarında bu gibi durumlar Vakıfbank tarafından yaşanabilmektedir. Kredi veya kredi kartı kullanımlarının bireysel olarak değil çeşitli farklı sebeplerden dolayı olmuş olmasının mümkün olduğu bu düzen içerisinde Vakıfbank geniş çaplı araştırmalar yapmaktadır.

Uluslararası İade

Kredi kartı harcamalarınızın sizin tarafınızdan değil başka birisi tarafından yapılmış olması durumunda bu borçların itirazı halinde iptal edilmesi mümkündür. Tarafınıza şifre iletilmediği durumlarda 6 ay gibi bir süre içerisinde kredi kartı harcamalarında itiraz ettiğiniz durumlarda kredi kartı harcamalarınız iptal edilebilir. Bu durum zaman zaman bu konuyu suiistimal edilmesi ile karşılaşılmaktadır. Böyle bir durumda yasal olarak bu durumu suiistimal eden kişiler suçlu sayılmaktadır. Bu sebeple gerçekten kullanmış olan kredi veya kredi kartının size ait olmaması veya sizin başvurunuz neticesinde bu borçların oluşmaması durumunda bankaya itiraz etmeniz mümkündür. İtirazın belli bir süre değerlendirildikten sonra para direk size iade edilmektedir

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet