Camdaki Kız sezon finali ile reytinglere damgasını vurdu!

Gülseren Budayıcıoğlu romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi Burcu Biricik ve rol arkadaşlarının başarılı performanslarıyla her hafta adından sıkça söz ettiriyor. Başarılı dizi dün akşam sezon finali gerçekleştirerek ekranlara ara verdi. Yayınlanan final bölümü reyting listelerini toz duman etti.

17 Haziran 2022 14:00 Magazin
Camdaki Kız sezon finali ile reytinglere damgasını vurdu!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 47’nci bölümü ile sezon finali yaptı. Kantar Medya’nın verilerine göre; dizinin yayınlanan bu bölümü, AB kategorisinde 7.11 reyting ve yüzde 23.29 izlenme payı, ABC1 kategorisinde ise 7.34 reyting ve yüzde 21.66 izlenme payı alarak zirvede yer aldı.

GÜLCİHAN VE CAVİT'İN SIRRINI ANLATTI

Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan, Sedat’la yüzleşmesi için onu konağa getirdi ancak yine gerçeği öğrenemedi. Rafet’ten intikamını almaya kararlı olan Pervin, Gülcihan ve Cavit’in geçmişini Rafet’e anlattı.

camdaki-kiz.jpg

NALAN-HAYRİ YAKINLAŞMASI

Pera, bıraktığı bir notla Muzo’yu düğün günü terk etti. Camdaki Kız’ın sezon finaline ise Nalan ve Hayri arasında yaşananlar damga vurdu. İkilinin yakınlaşması ile final yapan dizide, yeni sezon şimdiden merak konusu oldu.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Camdaki Kız dizisi, yeni sezonda yeni bölümleri ile Kanal D’de.

Kaynak: Milliyet

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet