Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram Çifti Fransa’da Dolandırıldı!

Eski oyuncular olan Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram, hem gezmek hem de Youtube kanallarına içerik çekmek için gittikleri Fransa’da dolandırıldılar. Paris sokaklarında gezen eğlenceli çift karşılaştıkları bir sokak satıcısı ile oyun oynamaya başladı. Satıcı onlardan hangi elinde top olduğunu bilirlerse ona para vereceğini söyledi. Oyunu oynamaya başlayan çift ellerinde ki paradan olarak oradan ayrıldılar.

05 Mart 2022 16:52 Magazin
Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram Çifti Fransa’da Dolandırıldı!

Basit bir taktik ile insanların kandırarak kazanç elde eden sokak satıcıları bu sefer de “Noluyo Ya!” ekibinin dolandırmış oldu. Eğlenceli çift ilk olarak 2016 yılında Vay Babam Vay isimli birlikte rol almışlardı. Daha sonra evlenme kararı alan çift, şimdiler de Youtube üzerinde içerik üreticisi olarak çalışmaya devam ediyor.

Noluyo Ya Ekibi Dolandırıldı!

Youtube üzerinden içerik üretmeye başlayan isimlerden olan Ceyda Kasabalı ve Fırsat Albayram bu konuda başarılı bir seviyede yer alıyorlar. İlk videolarını bu kanala 5 yıl önce atan ve bir süre sonra düzenli olarak içerik paylaşmaya başlayan çift 2022 yılında bu platform üzerinde 3,09 milyon aboneye erişmeyi başardılar.

Bunun yanında Twitter, İnstagram, Twitch ve Facebook gibi platformlarda da içerikleri bulunuyor. Eğlenceli ve dikkat çekici videolar çekmek için başka ülkelere de giden ünlü oyuncular buralarda karşılaştıkları ilginç olayları takipçilerle paylaşıyorlar.

Diğer fenomenlerle yaptıkları içerikleri ve daha birçok detay çiftin milyonlarca izlenme rakamına ulaşmasına yardım ediyor. Fırat Albayram, Paris’te başlarına gelen bu dolandırıcılık olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oyunu izlediğinde insanların kolayca bulduklarını gördüğünü ve kendisinin de bulabileceğini düşündüğünü anlattı. 150 Euro kazanmayı beklerken, bir anda elimde ki 150 Euro’yu kaptırdığını söyledi. Ben de bir turist gibi davrandım ve elimde ki son parayı kaybetmiş oldum.

Ceyda Kasabalı’ysa yaşadıkları olayın ardından yanlarına bir turist geldiğini ve bunların dolandırıcı olduğunu söyledi. Ama biz hata yaparak elimizde ki son parayı da kaybettik. Bir alışveriş merkezinde kredi kartlarına bloke gelen çift bir süre Paris’te parasız bir şekilde yaşamak zorunda kaldılar.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet