Çılgın Dondurmacı yine bir dans videosuyla gündeme yerleşti!

Popüler sosyal medya platformu TikTok ve YouTube üzerinden geniş bir kitleye hitap etmeyi başaran Antalyalı Çılgın Dondurmacı, yayınladığı son video ile yine gündeme geldi. Kısa sürede büyük izlenme oranlarına ulaşan internet fenomeni, kadın müşterisinin yaptığı dans gösterisini kaydetti ve interneti salladı!

04 Ağustos 2022 22:57 Magazin
Çılgın Dondurmacı yine bir dans videosuyla gündeme yerleşti!

Gündemde sık sık adından bahsettiren Çılgın Dondurmacı, hız kesmeden dans videoları paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medya platformunda büyük bir kitleye sahip olan Çılgın Dondurmacı, adeta bir fenomen haline geldi. Antalya’da bulunan dondurma dükkanında dans videoları çekip, paylaşan Çılgın Dondurmacı, bu videolar sayesinde ününe ün kattı. Küçük yaşlardan beri dans meraklı olan Çılgın Dondurmacı, dükkanına gelen müşterilerini de dansına ortak etti. Son paylaşımıyla gündemde büyük ses getiren Çılgın Dondurmacı, kadın müşterisinin dansını gözlerini ayırmadan izledi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

cilgin-dondurmaci-yine-bir-dans-videosuyla-gundeme-yerlesti.jpg

Dans şovu gündemi salladı

Dondurma dükkanında bir kadın müşterisi ile dans eden Çılgın Dondurmacı, bu anları kaydetti ve sosyal medya hesabından paylaştı. Binlerce kişinin yorum yaptığı bu video kısa süre içinde gündemde yerini aldı. Paylaşımlarıyla sık sık gündeme bomba gibi düşen Çılgın Dondurmacının bu videosu da oldukça konuşuldu. Kadın müşterisiyle dans eden Çılgın Dondurmacı, gözlerini ayırmadan kadının dans edişini izledi. Sosyal medya kullanıcılarından bir kesim bu videoyu beğenirken bazıları da eleştirmeden geçemediler.

Paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Çılgın Dondurmacı, gelen eleştirilere cevap vermeden paylaşımlarına devam ediyor. Son videosunda da oldukça eleştiri alan Çılgın Dondurmacı, kadın müşterisi ile “Kalbimsin” adlı şarkıda dans etti. Eleştirilere ve tepkilere cevap vermeyen Çılgın Dondurmacı her paylaşımıyla adeta sosyal medyayı derinden sallıyor.

Gözlerini ayırmadan izledi

Paylaştığı dans videolarıyla geniş bir kitleye ulaşan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, sosyal medya gündeminden düşmüyor. Gündemde sık sık eleştirilere ve tepkilere maruz kalsa da paylaşımlarına hız kesmeden devam eden dondurmacının son paylaşımı da tüm gözleri üzerine çekti. Beğeniler havada uçuşurken, eleştiriler de gecikmedi. Kadın müşterisiyle dans eden Çılgın Dondurmacı, o anları paylaşırken, gözlerini ayırmadan izlemesi de oldukça dikkat çekti. Bu ayrıntıyı fark edenler paylaşımın altında düşüncelerini dile getirdiler.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet