Çin Merkezli Changan Firması 150 bin TL’ye Araç Satmaya Hazırlanıyor!

Ülkemizde artan araç fiyatlarını ikame etmek için yeni çareler aranmaya devam ediyor. Bununla ilgili olarak son haber Changan firmasından geldi. Çin merkezli araç üreticinin Türkiye pazarına girdiği ve bunun için hazırlık yaptığı iddia edildi. Eğer bu gerçekleşirse ve dedikodudan önce geçirse bu markaya ait araçların vergiler dahil olmak üzere 150 bin TL’ye satılacağı aktarıldı.

12 Mart 2022 21:10 Otomobil
Çin Merkezli Changan Firması 150 bin TL’ye Araç Satmaya Hazırlanıyor!

Otomobil fiyatlarında ki fiyat artış çip krizi nedeniyle sadece ülkemiz değil dünya da yaşanıyor. Buna bir de Rusya – Ukrayna savaşının eklenmesiyle birlikte piyasalarda ciddi dalgalanmalar yaşanıyor. Özellikle yakıt fiyatlarının da artması insanların aracı bir lüks olarak görmelerine giderek neden oluyor.

Çinli Firma Türkiye İçin Nabız Yokluyor!

Changan üretim kapasitesi ile Çin’in en büyük markaları arasında yer alıyor. Ancak firma sadece iç pazarda üretime odaklanmasıyla dikkat çekiyor. Gelecek günlerde Avrupa pazarına açılmak isteyen firma daha etkin bir şekilde burada yer almak istiyor. Bunun için de merkez noktası olarak Türkiye’ye odaklanmak istediği konuşuluyor.

Ülkemiz konum olarak Avrupa ve Asya kıtalarını birleştirmesi açısından önemli bir lojistik konumda yer alıyor. Bu da Avrupa’ya açılmak isteyen Çinli firmalar için ülkemizi cazibe merkezi haline getiriyor. Ülkemizde kurumsal olarak yer almaya planlayan aracın ilerleyen günlerde ülkemizde en ucuz modellerini satışa sunması beklendiği de atkarılıyor.

1280px-changan-cs55-facelift-003-1.jpg

Chanhan’ın En Ucuz Aracı Vergiler Dahil 150 bin TL

Changan firmasının birçok aracı var. Firmanın en büyük özelliği çok ucuz araçlar üretmesi oluyor. Bu aracın ülkemizde ki vergiler ile birlikte eklendiğinde toplam 150 bin TL civarında satılması bekleniyor.

Ülkemizde 2022 Mart ayı itibariyle 300 bin TL’nin atlına satılabilen sıfır otomobil sayısının 5 olması göz önüne alındığında, bu rakamın dikkat çekici olduğu görülüyor. Sizlerde uygun bir araç almak istiyorsanız bu kararın gerçek olup olmadığı beklemeniz yeterli olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet