Cinsiyetini değiştiren sosyal medya fenomeni son haliyle olay oldu!

Sosyal medya fenomeni Beren Güney son hali ile hayranlarını adeta şoke etti! Cinsiyet değişikliği operasyonu geçiren ve bunun için 500 bin TL'den fazla para harcayan ünlü isim, iç çamaşırlı pozlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

13 Eylül 2022 23:50 Magazin
Cinsiyetini değiştiren sosyal medya fenomeni son haliyle olay oldu!

Sosyal medyanın tanındık siması Beren Güney geçirdiği cinsiyet değişimi operasyonundan sonra hayranlarını şaşkına çevirdi. İşte herkesi şaşırtan son hali...

Basketbolcu Kerem Tunçeri ve futbolcu Mohamed Elneny'den aldığı mesajları ifşa eden sosyal medya fenomeni Beren Güney cinsiyet değiştirmişti.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası da resmen servet harcayan fenomen Beren Güney son haliyle gündemde. İşte ünlü fenomenin değişimi...

beren-guney-2.jpg

YAPTIRMADIĞI AMELİYAT YOK

Cinsiyet değiştiren ve bir dizi operasyonlar geçirip bu operasyonlar için 500 bin TL harcayan Güney'in değişimi herkesi şaşkına çevirdi.

beren-guney-4.jpg

Beren Güney son olarak da imaj değiştirdi. Güney saçlarını kısaltarak sarıya boyattı.

İç çamaşırlı pozlarını paylaşan Güney'i görenler "İnanılmaz görünüyorsun", "Servet harcamana değmiş" yorumlarında bulundu.

beren-guney-3.jpg

Ses değiştirme ameliyatı, ardından göğüs ve cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Beren Güney, tam 7 kere burun, 5 kere meme ameliyatı, 2 kere dudak kaldırma, elmacık kemiği ve çene ucu törpületme, yüz ve göz çektirme, 5 kere bacak doldurma, popo büyütme ve 5 kere de topuk protezi operasyonlarını geçirdiğini itiraf etmişti.

Beren Güney tüm bu süreçte 30'a yakın ameliyat oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet