Defne Samyeli Akıl Alan Sahte Kostümü İle Dikkat Çekmeyi Başarıyor!

Spikerlikten sonra kariyer değiştirerek şarkıcı ve oyuncu olan Defne Samyeli, gündeme sanatının yanında sahnede giydiği yürek hoplatan pozlarıyla dikkat çekiyor. Giydiği cesur kıyafetler ile hem izleyicilerine göz zevki sunan şarkıcı aynı zamanda güzel şarkılarıyla onları eğlendirmeyi başarıyor.

11 Mart 2022 12:45 Magazin
Defne Samyeli Akıl Alan Sahte Kostümü İle Dikkat Çekmeyi Başarıyor!

49 yaşında ve iki çocuk annesi olmasına rağmen dikkat çeken bir fiziğe sahip güzel şarkıcı, özel kıyafet tercihleri ile hemen dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Son sahnesinde giymiş olduğu transparan işlemeli kıyafeti ile yürek hoplatmayı başardı. Siyah olmasına rağmen detayları ile dikkat çeken kıyafeti ile magazin gündemine bir anda bomba gibi düşmeyi başardı.

Defne Samyeli Giydi Sosyal Medya Yıkıldı

Defne Samyeli, çıktığı son sahnede deri bacak dekoltesine sahip, kısa mini elbisesi ile bir anda dikkatleri üzerine topladı. Bu kıyafeti ve sahnesini İnstagram üzerinden paylaşan şarkıcı bir anda sosyal medyanın gündemi olmayı da başardı. Birçok hayranı sanatçının fotoğrafının altına yorum yaptı. Şahanesin, çok güzelsin, çok güzel çok gibi binlerce yorum resmin altına sıralanmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Bebek’te gezerken yanında fotoğraf çekildiğini ve sevgilisi iddia edilen isimle ilgili de açıklamalarda bulundu. Bu durumdan çok sıkıldığını, yanımda ki arkadaşımdı, onu da belki aşk diye yazarsınız artık diye açıklamada bulundu.

Arkadaşlarımla yemek yiyebilirim, beni izlemeye gelebilirler, birlikte bir şeyler yapabiliriz. Ancak yanımda ailem varken “sobelendi” şeklinde haber yapılması hiç de hoş olmuyor dedi.

r1-xsxe.jpg

Özel Hayatıma Saygı Duyulmasını İstiyorum

Bunun üzerine gazeteciler konuyla ilgili olarak size soru sorulduğunu ve sizin “hayır” cevabını vermediğinizi söylemeleri üzerine şöyle cevap verdi. Özel hayatımın mahremiyetine ben saygı duruyorum ve bunu paylaşmak istemiyor. Sizlerde buna saygı duyun, konuya dahil edeceğiniz şahıslara karşı sorulan sorulara onun için cevap vermiyorum dedi.

Giydiği kıyafetleri tercih etmesinin sebebinin güzel göründüğü ve amacının çarpıcı haberlere konu olmadığını da ekledi. Ancak son dönemde giydiği kıyafetler ile her zaman gündeme sesinden ve sahne performansından daha çok gelmeyi başarmasıysa dikkat çekiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet