Demet Özdemir’in Yeni Partneri Belli Oldu!

Disney Plus’ın MF yapımı dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın oyuncu kadrosunda yer alan Demet Özdemir’in Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile oynayacağı belli olmuştu. Dizinin Kenan karakteri için düşünülen isim açıklandı…

20 Mart 2022 19:43 Magazin
Demet Özdemir’in Yeni Partneri Belli Oldu!

Demet Özdemir’in Disney Plus projesinde olması yabancı hayranlarını sevindirdi

Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor. Yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği yapımın senaristi ise Pınar Bulut. Demet Özdemir’i televizyon dizilerinde görmek isteyen hayranları, bu kez kendisini dijital platformdan daha rahat bir şekilde takip edebilecek. Disney Plus projesi olan ve uzun zamandır merakla beklenen Dünyayla Benim Aramda dizisi yurt dışında da bu platform üzerinden izlenebileceği için Demet Özdemir’in bir hayli fazla olan yabancı hayranlarını da sevindirdi.

Dizinin oyuncu kadrosu açıklandı

Demet Özdemir’in İlkin, Buğra Gülsoy’un Tolga ve Hafsanur Sancaktutan'ın Sinem karakterini canlandıracağı dizide oyuncu kadrosuna Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel'in de bulunacağı gündeme gelmişti. Dizide hikayeye daha sonradan dahil olacağı açıklanan Kenan rolüne hayat verecek oyuncunun kim olacağı ise uzun zamandır gündemdeydi. Birsen Altuntaş yaptığı haberde rol için Metin Akdülger ile anlaşıldığını açıklamıştı. Ödüllü oyuncu son olarak Kulü dizisindeki performansıyla adından çokça söz ettirmişti.

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 doğumlu olan Demet Özdemir, sektörde adını Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle duyurmuştu. Bu diziyle birlikte adından söz ettiren oyuncu geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. 2015 yılında Star TV'de yayımlanan Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakterini canlandırdı. 2016-2017 yılları arasında FOX'ta yayımlanan No: 309 adlı dizide Lale karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş adlı dizide Sanem karakterini canlandırdı. Romantik komedi dalında elde ettiği ün ve sergilediği oyunculuk performansı ile 2018 yılında 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Kadın oyuncu dalında ödül kazanmıştı. Son filmi Aşk Taktikleri’nde sergilediği performansla ilgileri tekrar üzerine çeken oyuncunun Dünyayla Benim Aramda dizisindeki performansı merak konusu olmaya devam ediyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet