Diş macunuyla en zor lekeleri çıkartabilirsiniz

Ağız ve diş sağlığı için diş macunları olmazsa olmazlardan birisidir. Diş macununu sadece kişisel bakım için değil temizlik içinde kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte evdeki zor lekeleri diş macunla çıkartma yöntemleri.

10 Şubat 2022 09:14 Yaşam
Diş macunuyla en zor lekeleri çıkartabilirsiniz

Hemen hemen herkesin evinde bulunan diş macunu, sadece dişleri temizlemekle yetinmeyerek ev temizliğinde de oldukça önemli bir avantaj sağlamaktadır. Diş sağlımız için sık sık kullandığımız diş macunu bakın nerelerde kullanıyormuş:

  • Mobilyaların üzerinde bulunan çeşitli lekeler birçok işleme rağmen geçmeyebilir. Bunun önüne geçmekse çok basit. Lekelerin bulunduğu mobilyaların üzerine bir parça diş macunu sürerek nemli bezle silebilirsiniz.
  • Halıların en büyük düşmanları olan çay, kahve ve meşrubat lekeleri oldukça kötü bir görünüm yaratmaktadır. Kahve lekesini geçirmek istiyorsanız yapmanız gereken işlemlerse çok basit. Diş macunuyla halı lekesinin üzerini silin.

4.jpg

  • Banyo aynalarının buharlanmasını istemiyorsanız bir beze biraz macun sürebilir, aynayı silebilirsiniz.
  • Ütülerin altında bulunan çeşitli yanık lekelerini, macunla çıkartabilirsiniz. Tıpkı ilk aldığınız gibi yeni bir ütüye sahip olmak oldukça mümkün.
  • Kıyafetlerde bulunan çeşitli ruj lekeleri diş macunuyla da geçebilmektedir.
  • Antika, bakır ve madenlerden üretilmiş olan eşyaları şık bir görünüme kavuşturmak için diş fırçası ilk kullanmanız gereken ürünlerden birisi. Bezle silebilir aradaki büyük farkı görebilirsiniz.
  • Parmak yüzüklerine değen kimyasal maddelerden kaynaklı ortaya çıkan çeşitli lekeleri de diş macunuyla hızla halledebilirsiniz.
  • Araba farlarınızın daha temiz ve daha parlak görünmesini istiyorsanız ilk olarak nemli bir bez ve diş macunu ile silebilir kolaylıkla temizleme işlemini yerine getirebilirsiniz.,

Görüldüğü üzere diş macunu günlük kişisel bakım ihtiyaçlarımızın yanı sıra onlarca farklı alanda da imkan sağlıyor. Sizlerde evinizde ve yaşamınızda görmek istemeyeceğiniz lekeleri, diş macunuyla anında geçirebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet