Disney Plus, Ölümlü Dünya 2 için anlaştı! Yayın tarihi belli oldu

14 Haziran'da Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Disney Plus, Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Ölümlü Dünya'nın devam filmi için anlaşma sağladı. Merakla beklenen yapımın çekim tarihi kesinlik kazanırken; aynı zamanda ne zaman yayına gireceği de öğrenildi.

03 Ağustos 2022 23:35 Magazin
Disney Plus, Ölümlü Dünya 2 için anlaştı! Yayın tarihi belli oldu

Ali Atay tarafından yönetilen Ölümlü Dünya filmi, yerli komedi türünün en başarılı örneklerinden biri olarak kabul ediliyor. 2018'de TAFF Pictures imzası ile vizyona giren yapım zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerinde topladı. Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım gibi tecrübeli yıldızlar, etkileyici oyunculuk performanslarını seyircilere gösterdi.

Feyyaz Yiğit, Aziz Kedi, Ali Atay, Volkan Sümbül ve Ali Demirel'in senaristliğini üstlendiği Ölümlü Dünya, 107 dakikalık sürükleyici hikayesiyle kısa sürede büyük dikkat yaratarak adeta fenomen haline geldi. Replikleri pek çok kişi tarafından ezbere hatırlanan yapım, uluslararası bir kiralık suç çetesinin Türkiye'deki faaliyetlerini yürüten bir ailenin, aynı çeteyle ters düşmesi sonucu yaşadığı kaçış macerasını eğlenceli üslubuyla anlatıyor. Sıra dışı bir komedi filmi olan bu yapım, ortaya çıkan son bilgilere göre bir devam filmiyle yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Ölümlü Dünya 2, Disney Plus'ta yayınlanacak

14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Disney Plus şu anda çok sayıda yerli proje üretiyor. Şirket, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 7 filmi için çekimleri tamamlarken; aynı zamanda Ata Demirer'in başrolünü üstlendiği Bursa Bülbülü filmine de ev sahipliği yapacak. Ayrıca usta komedyen Yılmaz Erdoğan da efsane filmi Organize İşler'i bu platform için diziye uyarlayacak. Ünlü dijital içerik uygulaması, son olarak bir isimle daha anlaşma sağladı.

disney-plus-olumlu-dunya-2-icin-anlasti-yayin-tarihi-belli-oldu-2.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Disney Plus, TAFF Pictures ile anlaşma gerçekleştirdi. Çok sevilen Ölümlü Dünya'nın devam filmi için el sıkıştı. Başta Feyyaz Yiğit ve Ali Atay olmak üzere aynı ekibin yeniden bir araya getirileceği kesinlik kazandı. Çekimlerin ise 2023 yılının Nisan - Mayıs aylarında başlayacağı bildirildi. Ölümlü Dünya 2'nin yayın tarihi ise aynı yılın sonbahar aylarında gerçekleşecek.

Feyyaz Yiğit, Gibi'nin 3. sezonu için sete çıktı

Ölümlü Dünya'nın başrollerinden ve yazarlarından biri olan Feyyaz Yiğit şu anda Exxen platformu için Gibi dizisinin 3. sezonunu çekiyor. Bu nedenle ekibin, çekimleri gelecek yıla ertelediği öğrenildi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet