Duy Beni dizisinin yıldızı Rabia Soytürk estetik güzeli çıktı! Eski hali herkesi şok etti

Reyting rekorları kıran Duy Beni dizisinde Ekim karakteri ile hayranlarının karşısına çıkan genç oyuncu Rabia Soytürk estetik güzeli çıktı! Geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel yıldızın çok sayıda estetik operasyonu geçirdiği anlaşıldı. Oyuncunun eski halini görenler şaşkına uğradı. İşte o fotoğraflar...

04 Ağustos 2022 23:09 Magazin
Duy Beni dizisinin yıldızı Rabia Soytürk estetik güzeli çıktı! Eski hali herkesi şok etti

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Duy Beni, sürükleyici hikayesinin yanı sıra kadrosunda yer alan yıldız oyuncularla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Özellikle ilk olarak Şahsiyet ve Alparslan Büyük Selçuklu dizileriyle adını duyuran ve şimdilerde Duy Beni’de Ekim karakteriyle başrolde yer alan Rabia Soytürk, oyunculuğuyla herkesi mest ediyordu.

Kariyerinde gösterdiği başarının yanı sıra güzelliğiyle de herkesin dilinde olan Rabia Soytürk, ortaya çıkan eski haliyle güzelliğini estetik operasyonlara borçlu olduğunu resmen kanıtladı. İşte, Duy Beni dizisinin Ekim’i Rabia Soytürk’ün o şaşırtan eski haline dair merak edilen tüm detaylar.

Duy Beni dizisinin Ekim’i estetik güzeli çıktı! Görenler gözlerine inanamıyorlar

Son yılların en çok konuşulan oyuncuları arasında gösterilen Rabia Soytürk, Haluk Bilginer ve Cansu Dere’nin yer aldığı Şahsiyet dizisiyle kariyerindeki ilk adımı atmıştı. Daha sonra güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü isim, önce Alparslan Büyük Selçuklu ve şimdilerde de Duy Beni dizisinde yer almaya başlamıştı.

duy-beni-dizisinin-yildizi-rabia-soyturk-estetik-guzeli-cikti-eski-hali-herkesi-sok-etti.png

Naif güzelliği ve kusursuz fiziğiyle de milyonların hayranlığını kazanan Rabia Soytürk, şimdilerde ortaya çıkan eski görüntüleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Estetik operasyonlardan önce oldukça farklı bir görünüme sahip olduğu anlaşılan başarılı oyuncu, milyonlarca hayranını da hayal kırıklığına uğratmayı başardı.

Sosyal medya Rabia Soytürk’ün estetiksiz görüntüleriyle adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar şimdilerde sosyal medyada da oldukça iyi bir başarı yakalayan Rabia Soytürk, ortaya çıkan eski görüntüleriyle resmen platformları çalkalamayı başardı. Birçok kullanıcı, ünlü ismin eski haliyle şimdiki halinin hiçbir benzerliği olmadığını savunurken ‘’Para, sen neleri başarıyorsun!’’ ve ‘’Bu nasıl bir değişim böyle?’’ yorumlarında bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, yorumlara dair Rabia Soytürk’ten gelecek net açıklamaları dört gözle beklemeye başladı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet