Ebru Polat cesur pozlarıyla yürekleri hoplattı!

39 yaşındaki ünlü popçu Ebru Polat, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı son hikayesi ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Yetenekli ve güzel sanatçı, verdiği cesur pozuyla sosyal medyayı adeta çalkaladı. "Günaydın" notuyla paylaşılan o görüntüler, takipçilerinin nefesini kesti.

04 Ağustos 2022 23:21 Magazin
Ebru Polat cesur pozlarıyla yürekleri hoplattı!

Seslendirdiği şarkılarla adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, zaman zaman paylaştığı cesur pozlarıyla da takipçilerinin yüreklerini hoplatmaya devam ediyor. Şimdilerde kış sezonunun yorgunluğunu tatilde atan ünlü isim, bikinili pozlarıyla adeta arzı endam ediyor.

Özelikle geçtiğimiz günlerde siyah transparan bikinisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ebru Polat, kusursuz fiziğiyle takipçilerinden tam not almayı da başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde sutyensiz şekilde kameraların karşısına geçen ünlü isim, ‘’Günaydın’’ pozuyla akılları başlardan aldı. İşte, kimsenin 39 yaşında olduğuna inanamadığı Ebru Polat’ın kendi yatak odasından paylaştığı o şaşırtan görüntülerine dair merak edilen tüm detaylar.

Ebru Polat iç çamaşırsız ‘’Günaydın’’ pozuyla adeta yürekleri hoplatmayı başardı!

Son yıllarda verdiği cesur pozlarla milyonlarca hayranının ilgisini çekmeye devam eden Ebru Polat, Instagram takipçileri için paylaştığı gönderilerle de nabızları yükseltmeyi başarıyordu. Şimdilerde bikinili pozları çok konuşulan ünlü isim, cesur pozlar arşivine bir yenisini daha ekledi.

ebru-polat-cesur-pozlariyla-yurekleri-hoplatti.png

Mavi bir yarım atlet ve kısacık bir şortla yatak odasında kendi fotoğrafını çeken güzel isim, kusursuz fiziğini tüm takipçileri için paylaştı. İç çamaşırı giymediği belli olan Ebru Polat, güzelliğiyle kimseyi 39 yaşında olduğuna inandıramadı. Üstelik başarılı sanatçı, iç çamaşırsız paylaştığı yatak odası pozlarıyla kısa sürede binlerce beğeni alırken övgü dolu yorumlara layık görüldü.

Ebru Polat kusursuz fiziğiyle sosyal medyayı adeta çalkaladı!

Konser alanlarında olduğu kadar sosyal medyada da en güçlü isimler arasında gösterilen Ebru Polat, şimdilerde ayna karşısında verdiği nefes kesen pozlarıyla platformları adeta sallamayı başardı. Birçok kullanıcı, ünlü ismin kusursuz fiziğine övgüler yağdırırken 39 yaşında olduğuna inanmadıklarını da belirttiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Ebru Polat tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet