Elon Musk, İstanbul'un Fethi paylaşımıyla takipçilerini şok etti!

Milyarder iş insanı Elon Musk, Twitter platformunda yaptığı son paylaşım ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Sosyal medyada esprili kişiliğiyle tanınan girişimci, Constantinople 1453 başlıklı fotoğrafla kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. Yaptığı siyasi göndermeli şaka gündeme yerleşti.

18 Haziran 2022 12:00 Gündem
Elon Musk, İstanbul'un Fethi paylaşımıyla takipçilerini şok etti!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında "Constantinople 1453" yazılı görselle İstanbul'un fethine atıfta bulundu. Musk'ın paylaşımında ne anlatmak istediği sosyal medya kullanıcılarının kafalarını karıştırdı. İşte o paylaşım...

ABD'li milyarder Elon Musk, yaptığı dikkat çeken paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Musk, son olarak Twitter hesabından "Constantinople 1453" yazılı bir görselle yaptığı paylaşımla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Birçok Twitter kullanıcısı Elon Musk'ın paylaşımına anlam veremezken, paylaşıma yorum yağdı.

İSTANBUL'UN FETHİNE ATIF YAPTI

Musk paylaşımında yatağında yatmakta olan bir Bizans askerinin, "Did I lock the gate (Kapıyı kilitledim mi?)" dediği tweeti atarken resmin altında ise "Constantinople 1453" yazısı dikkat çekti.

elon-musk.jpg

PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI

Musk'ın bu paylaşımı çok sayıda yorum alırken, çoğu kullanıcı paylaşımın ne anlama geldiğini anlayamadı. Bazı kullanıcılar ise paylaşımı tarihi olaylara ve siyasete yordu.

Kaynak: Akşam

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet