Emekliyi Çalışanı Çok Sevindirecek Haber Geldi! TEB Kredi Fırsatlarını Sunmaya Başladı! 20 Bin TL Ödeme Yapılacak!

TEB, sigortalı çalışanlarına yepyeni ihtiyaç kredisi kullandırdı. TEB, nakit ihtiyacı olan müşterilerini ucuz faiz oranları ve uzun vadelerle anında bekliyor.

24 Aralık 2022 19:01 Ekonomi
Emekliyi Çalışanı Çok Sevindirecek Haber Geldi! TEB Kredi Fırsatlarını Sunmaya Başladı! 20 Bin TL Ödeme Yapılacak!

TEB, sigortalı çalışanlarına yepyeni ihtiyaç kredisi kullandırdı. TEB, nakit ihtiyacı olan müşterilerini ucuz faiz oranları ve uzun vadelerle anında bekliyor. TEB'in ihtiyaç kredilerine yönelik en yeni kampanyasının özellikleri şöyle:

TEB, sigortalı personeline hızlı kredi sağlamanın yanı sıra, mükemmel kredi notu olan müşterilerine kısa sürede kredi imkanı sunmaktadır.

TEB 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı

TEB, yeni kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerine 20.000 TL'lik kredi imkanı sunuyor. Sigortalı olmak, düşük faizli ve uzun vadeli potansiyele sahip bir kredi için tek ön koşuldur.

Yüzde 1,77 Faiz Uygulanacak

20 bin liralık krediye uygulanacak faiz oranı ise yüzde 1,77 olarak belirlendi. Banka ayrıca vade süresinin 24 ay olacağını da belirlemiştir. Başvurunuzu, TEB'in sigortalı çalışanlar için sunduğu dijital bankacılık ve mobil uygulama ile banka şubelerine şahsen veya internet üzerinden hiçbir şekilde problem olmadan kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

TEB İhtiyaç Kredisi Başvurusu

TEB Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isterseniz banka kredi notu 1400 ve üzeri olan her vatandaşımızın mobil cihazından SMS göndererek yapabileceğini söyleyebiliriz. TC kimlik numaranız ile 44 66'ya SMS göndererek bir şeyler yapabilirsiniz. Kredi sonucunda tarafınıza onaylanan gelecek krediler, 44-66 numarasına mesajınız gönderildikten sonra aynı gün hesaplarınıza yatırılır ve kullanılır. Adayların bireysel müşteri olmaları halinde belirli şartlara uymaları gerekmektedir. Başvuru sahiplerinin şartları sağlaması halinde bu kredilerde 20.000 TL'ye kadar kredi sağlanacaktır. Banka, 36 ay vadeli kredi alabilmem için önceki çalıştığınız yerde en az altı ay sigortalı olarak çalışmış olmanızı da şart koşuyor.

Banka şubesine gitmeden kredi başvurusunda bulunmak isteyen bireysel müşterilerin kredi şartlarına uyması durumunda kredi ödemeleri bu banka aracılığıyla da yapılmaktadır. Öte yandan emekliler, bireysel emeklilik hesaplarından ihtiyaç kredisi almayı tercih etmeleri halinde resmi internet sitelerinde yapılan duyuru ile emeklilik hesaplarına gelen kredi başvurularını hızlı bir şekilde değerlendirerek emeklilik hesapları üzerinden hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde kredi kullanabilmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet