Emel Sayın'ın kardeşi Fatoş Sayın kimdir ve neden öldü?

Ünlü şarkıcı Emel Sayın'ın kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti. Peki ya Fatoş Sayın kimdir? Fatoş Sayın neden öldü, kaç yaşındaydı ve nereli gibi tüm merak edilen soruları sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar...

09 Ağustos 2022 14:14 Magazin
Emel Sayın'ın kardeşi Fatoş Sayın kimdir ve neden öldü?

Usta sanatçı Emel Sayın’ın kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti. Emel Sayın’ın acı günü! Kahreden haberi sosyal medyadan duyurdu.

Emel Sayın’ın uzun süredir tedavi gören kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti. Emel Sayın kahreden acı haberi kişisel sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine duyurdu.

fatos-sayin-kimdir-2.jpg

Usta sanatçı Emel Sayın acı haberi Instagram hesabından duyurdu. Emel Sayın’ın kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti. Haberden sonra Emel Sayın’ın kardeşi Fatoş Sayın ne hastasıydı merak edildi. Emel Sayın 3 yıl önce de diğer kız kardeşi Şenel Sayın’ı 62 yaşında kanser nedeniyle kaybetmişti.

Emel Sayın’ın kardeşi Fatoş Sayın ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşıp “Canımın içi. Bir tanecik kardeşim benim. Ne desem yetmiyor. Nurlar içinde huzurla uyu İnşallah. Allah rahmet eylesin” diye yazdı.

Usta sanatçı Emel Sayın daha önce kardeşinin hastalığını “Kardeşim hasta. İlk kez size açıklıyorum. Onun biraz üzüntüsü var üzerimde. İnşallah en kısa zamanda iyileşecek. 1-2 aydır tedavi görüyor” diyerek duyurmuştu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet