En Güçlü Volkswagen Golf R Türkiye Pazarında Satışa Sunuldu!

Golf, dünyada en çok satan modeller arasında yer alıyor. Alman üreticisi Volkswagen tarafından üretilen aracın günümüzde en yeni versiyonu yollarda yer alıyor. Firma tarafından özel olarak üretilen ve 320 beygir gücüne sahip olan araç, dört çekişli bir hatchback deneyimi yaşamanıza yardımcı oluyor.

16 Mart 2022 23:10 Otomobil
En Güçlü Volkswagen Golf R Türkiye Pazarında Satışa Sunuldu!

100 kilometre hıza sadece 4.7 saniyede çıkan bu aracı yolda gerçek anlamda zapt etmek zor duruyor. Firmanın 8. Nesil olarak yollara çıkardığı Golf R, farklı bir jenerasyonuyla yollara çıkmayı bekliyor. Türkiye’de satışa çıkarılan aracın fiyatıysa gerçek anlamda dikkat çekmeyi başarıyor.

2020 VW Golf R Özellikleri ve Fiyat Listesi

Golf R almak isteyenlerin bilmesi gereken en özel detay aracın güçlü bir motor ile sizlere sunuluyor olması olacak. 320 PS güç ile hizmet verecek olan araç, 420 Nm tork’da sunuyor. 2.0 litrelik TSI motora sahip aracın azami hız limitiyse 250 olarak sınırlanıyor. 100 km/s hıza 4,7 saniye gibi çok kısa bir sürede çıkan araç rahatça yolda istediğinizi yapmanıza imkan tanıyor.

İsteyenler yeni Golf jenerasyonu R standart paket seçeneğiyle alabiliyor. Bu araçta maksimum hızsa 270 km/s olarak sunuluyor. İç ekranlarında ki teknolojik detaylarda dikkat çekiyor. 10,25 inçlik bir multimedya ekranı bulunan araçta radyo, navigasyon, touch button ve touch slider gibi özelliklerde bulunuyor.

maxresdefault-2.jpg

2020 Golf R Fiyat Listesi

Araçtan istediğiniz almanız için sadece R-PErformance seçeneğine sahip araçlarda Drift sürüş moduda bulunuyor. Dört tekerlekli çekişe sahip olan bu araç size hayatınızın en ilginç deneyimlerinden birisini yaşatmaya geliyor.

Sportif sürücü koltukları, Akrapovic tarafından özel olarak üretilen egzoz sistemleri aracın görüntüsünü şekillendiren özel detaylar olarak görülüyor. Türkiye’de satışa sürülen aracı almak isteyenlerse 1 milyon 451 bin 300 TL’ye ödemesi gerekiyor.

Çok sayıda hayranı bulunan modelin bu R performansı size adeta yolda bir kaplana binme hissi sunmaya geliyor. Özellikle açık yollarda bir hatchback aracıyla yapabileceğiniz bu maksimum hız dikkat çekiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet