Erşan Kuneri sabunları çıktı! Cem Yılmaz fırsatçılara tepki gösterdi

Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde gördüğümüz Canyoldaş Sabunları adlı kurgusal ürün fırsatçı girişimciler tarafından piyasaya sürüldü. Cem Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden bu ürünün satıcılarına tepki gösterdi. İşte detaylar...

17 Haziran 2022 21:00 Magazin
Erşan Kuneri sabunları çıktı! Cem Yılmaz fırsatçılara tepki gösterdi

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, 2004 yılında G.O.R.A filminde Erşan Kuneri karakterini izleyicilere gösterdi. Yalnızca birkaç dakika ekranda kalan karakter kısa süre içinde fenomen haline geldi. Sevilen karakter 2018'de GORA'nın devamı olan Arif v 216'da da karşımıza çıktı. Fakat hayranları, Yılmaz'a senelerce bu karakterin solo hikayesini konu alan bir proje yapması yönünde baskı gösterdi. Nihayet bu baskılar sonuç buldu ve Erşan Kuneri dizisi geçtiğimiz aylarda Netflix platformunda dizi olarak yayınlandı.

Cem Yılmaz'ın başrol koltuğunda oturduğu Erşan Kuneri dizisi zengin bir oyuncu kadrosuyla geldi. Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak efsane komedi karakteri için kamera karşısına geçti.

Canyoldaş Sabunları internetten satışa çıktı

Erşan Kuneri 1. bölümü ortalarında karşımıza çıkan Canyoldaş Sabunları adlı kurgusal ürün, internetten satışa sunuldu. Cinsellik göndermeli olan ürünün satış fiyatı ise manidar bir şekilde belirlendi. Söz konusu sabunların 31,69 TL'den satıldığı ortaya çıktı.

ersan-kuneri.jpg

Erşan Kuneri'deki ürünü birebir olarak kopyalayan fırsatçı satıcılar kısa sürede oldukça yüksek sipariş oranına ulaştı. Ürünün internette yer alan satış sayfasında, sabunun özellikleri şu şekilde listelendi:

  • Sabun sertliği YUMUŞAKTIR.
  • Değerli Abimizin (Erşan Kuneri) birebir kalıbı kullanılmıştır.
  • Dış Ölçüleri: 7x7x2.5cm (ExBxY)
  • Delik Çapı: 3cm
  • Gerçek Sabun

Cem Yılmaz, Twitter'dan isyan etti!

Twitter'ı aktif olarak kullanan başarılı sanatçı Cem Yılmaz, attığı son tweet'te fırsatçı girişimcilere tepki gösterdi. Fırsatçılara karşı "bu zırva işi bırak" mesajında bulunan komedyen, şu ifadeleri kullandı:

"Yine bazı girişimciler Canyoldaş sabunları he hehe diyerek millete Erşan markası ile bişeyler satmaya çalışıyor…Kendinize böyle şeyler yapmayın. Satıcı arkadaş milletin parasını böyle toplayıp tam tatile kaçacakken bütün paranı almak istemiyorum, bu zırva işi bırak."

ersan-kuneri-001.jpg

Erşan Kuneri 2. sezonu gelecek mi?

Erşan Kuneri dizisi aylar önce yayınlanmasına rağmen halen daha Netflix Top 10 listesinde bulunuyor. Büyük bir izlenme başarısı yakalayan dizi ile ilgili şimdilik resmi bir açıklama gelmedi. Fakat katıldığı programlarda ve sosyal medya paylaşımlarında Cem Yılmaz, 2. sezonun geleceğine ilişkin birtakım sinyaller verdi. Şu an için kesin olarak açıklanmasa da muhtemelen sevilen yapımın yeni sezonunu ilerleyen yıllarda göreceğiz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet