Ezra Ezmeci'ye gelen itiraf takipçilerinin ağzını açık bıraktı!

Psikolog Esra Ezmeci düzenli olarak Instagram sayfası üzerinden takipçilerinin kendilerine yönelttiği soruları yanıtlıyor. Kısa bir süre önce Ezmeci'ye yöneltilen bir soru ise herkesin dikkatini üzerinde toplamış durumda. Bakın, Ezmeci o kadın takipçisinden gelen hayretler ettiren soruya ne cevap verdi... İşte detaylar...

05 Ağustos 2022 23:04 Magazin
Ezra Ezmeci'ye gelen itiraf takipçilerinin ağzını açık bıraktı!

Gündemde sık sık adından söz ettiren Esra Ezmeci, hız kesmeden itiraf paylaşımlarına devam ediyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlü psikolog Esra Ezmeci, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Gelen itirafta yazanlar görenleri şok etti. İtirafların ardı arkası kesilmezken paylaştığı bu son itiraf da gündemde yerini aldı. Tepki üstüne tepki çeken bu itiraf bu kadar da olmaz dedirtti. İşte haberin merak edilen detayları…

Şok eden itiraf

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunucusu ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya hesabında itiraf ve soru-cevap saatleri yapmaya devam ediyor. Takipçilerinden gelen soruları ve itirafları yanıtlayan Ezmeci, sık sık gündemde de büyük ses getiriyor. Son itiraf paylaşımı akıllara durgunluk verirken, Esra Ezmeci de gündemde yerini aldı. Esra Ezmeci’ye gelen o itirafta: “Kocam ilişki öncesi ve sonrası cinsel bölgesine maske takıyor. Korona etkilemesin diyeymiş” ifadeleri yer alıyordu. Esra Ezmeci gelen bu itirafa: “ Bu şekilde hastalıktan korunulmaz, eşinize maskeyi yanlış yere taktığını söyleyin” yanıtını verdi.

ezra-ezmeciye-gelen-itiraf-takipcilerinin-agzini-acik-birakti.jpeg

Gündeme bomba gibi düşen bu itirafı gören sosyal medya kullanıcıları tepkilerini göstermeden geçemediler. Gelen itiraf gündemde hızlı bir şekilde yerini alırken, yazılanlar da görenleri şok etti. Esra Ezmeci bu itirafla birlikte gündemde de adından bahsettirdi.

İtiraflar bitmiyor

Sosyal medya hesabından sık sık itiraf paylaşımı yapan Esra Ezmeci bu itirafları profesyonel bir şekilde yanıtlasa da gündemde de tepkilere maruz kalıyor. Gelen itirafların ardı arkası kesilmezken, görenler de “Bu kadar da olmaz”, “Midemiz bulandı”, “Artık yeter” yorumlarında bulunuyorlar. Son itiraf paylaşımıyla yine gündemde büyük ses getiren Esra Ezmeci, programın dışında takipçilerine tavsiyeler vermeye devam ediyor. Sosyal medya platformunda yakından takip edilen isimler arasında bulunan Esra Ezmeci, bu itiraflarla birlikte sık sık sosyal medya gündeminde de en çok konuşulan kişiler arasında bulunuyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet