Filigransız TikTok videosu nasıl indirilir? (2022)

Filigransız TikTok videosu indirmek için yalnızca birkaç saniyenizi ayırmanız yeterli olacak. Birtakım üçüncü taraf uygulamalar sayesinde bu işlemi hızlıca gerçekleştirebilir ve sevdiğiniz videoları MP4 formatında telefonunuza yükleyebilirsiniz.

16 Haziran 2022 21:49 Yaşam
Filigransız TikTok videosu nasıl indirilir? (2022)

2016 yılında Çinli şirket ByteDance tarafından piyasaya sürülen TikTok uygulaması kısa süre içinde tüm dünyada fenomen haline geldi. Google Play Store ve App Store'da milyonlarca indirme alan uygulama, kullanıcılara kısa video odaklı bir sosyal medya deneyimi sunuyor. Öte yandan canlı yayınlar sayesinde içerik üreticilerin takipçileri ile doğrudan etkileşime geçmesi gibi ek olanaklar tanınıyor.

Siz de aktif bir TikTok kullanıcısıysanız, muhtemelen sevdiğiniz bazı videoları indirip WhatsApp'ta ya da diğer platformlarda arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuzdur. Fakat platformdan indirilen videolar, standart olarak filigranlı bir şekilde cihazlara taşınıyor. Elbette birtakım üçüncü taraf uygulamalar sayesinde bu sorunu ortadan kaldırmak mümkün. Peki ya filigransız TikTok videosu nasıl indirilir? İşte detaylar...

Filigransız TikTok video indirme yolları

TikTok videolarını filigran olmadan indirmek için bazı yardımcı uygulamalara ihtiyaç duyuyoruz. Bu uygulamalar, logosuz TikTok videosu indirmek için pratik bir hizmet sunuyor.

tiktok-001.jpg

  • SSS TikTok: TikTok videolarını filigransız indirmek için en çok tercih edilen uygulamalardan biridir. Bu aplikasyon, iOS ve Android işletim sistemlerinde çalışır. İçeriği MP4 veya MP3 formatına dönüştürmenize olanak tanır.
  • SnapTik: Hızlı ve kullanımı kolay bu uygulama tüm cihazlarda mobil, PC ve tabletlerde çalışır.
  • TubeMate: Bu araç, kullanımı kolay bir arayüz sunar ve indirme işlemine başlamadan önce bile kalite ve dosya biçimini seçme imkanı sunar.

Adım adım TikTok videosunu filigransız indirme

Yukarıdaki uygulamalardan herhangi bir tanesini cihazınıza indirdikten sonra filigransız TikTok videosu yüklemek için artık hazırsınız! Öncelikle TikTok'u açın ve indirilecek içeriği seçin. Hemen akabinde açılan menüden Paylaş düğmesine tıklayın. Bağlantıyı Kopyala seçeneğine dokunun. Sonrasında ise üst kısımda bulunan üçüncü taraf uygulamalardan birini açıp bağlantıyı yapıştırın ve İndir butonuna basın. Böylelikle sevdiğiniz video artık cihazınıza inmiş olacak!

tiktok.jpg

TikTok videosunu MP4'e dönüştürme nasıl yapılır?

Sevdiğiniz TikTok videolarını MP4 formatına dönüştürmek oldukça basittir. Bunu yapmak için yine yukarıdaki uygulamalardan birini açıp, TikTok'tan kopyaladığınız bir video bağlantısını link kısmına yapıştırmanız gerekiyor. Sonrasında ise karşınıza format seçme ekranı çıkacak. Bu ekrandan MP4'ü seçerek videoyu telefonunuza indirebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet