Finansbank Savaşı Bahane Etti Kredileri 0,69'a Düşürdü

Finansbank tarafından yapılan açıklama bugün akıllar da oldukça büyük bir soru işareti bıraktı. Savaş dolayısıyla küresel olarak büyük bir ekonomik kriz yaşanıyor.

13 Mart 2022 22:27 Ekonomi
Finansbank Savaşı Bahane Etti Kredileri 0,69'a Düşürdü

Finansbank'ta bu durumun vatandaşın lehine bir haber olarak paylaşmayı tercih etti. Genel olarak 1.99 seviyesinde olan ihtiyaç kredisi faizlerini Finansbank bir anda 0.69 olacak. Böylece vatandaşlar 36 ay vadeli olarak kullanabilecekleri 25000 TL'yi 0.69 gibi önemli bir Faiz oranında kullanmış olacaklar. Türkiye şartlarında ve birçok Avrupa ülkesinde bu seviyede faiz oranı ile kredi veren herhangi bir banka bulunmuyor. Bu sebeple vatandaşları bu krediye almak için kredinin şartları koşullarını araştırıyorlar.

Kredi koşulları bakımından da oldukça uygun bir liste ile vatandaşlara sunulmuş durumda. Öncelikle bu kredinin kullanılabilmesi için vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. Ülkemizde yaşayan fakat Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan birçok kesim bulunmaktadır. Bu kişilerin bu krediye almaları mümkün değildir. Bunun yanı sıra ayrıca 18 yaş sınırı bulunmaktadır. 18 yaşından küçük vatandaşların bu krediye almaları mümkün olmayacaktır. 18 yaşından büyük olmanız durumunda bu krediye başvuru yapabilirsiniz. Bunun yanısıra sigortalı olarak bir işte çalışmanız gerekmektedir. Herhangi bir işi bulunmayan veya istediği kredi ile maaş durumu birbiriyle örtüşmeyen kişiler bu krediyi alamazlar.

0,69 ile Olağan Dışı Kredi

5000 TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 0.69 faizle 12 ay vadeli bir şekilde bu krediyi kullanabilirler. 10.000 TL kredi almak isteyen vatandaşlar 24 ay vadeli bir şekilde 0.69 faiz ile bu krediyi kullanabilirler. 36 ay vadeli bir şekilde bu kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 0.69 faiz ile 36 ay olacak şekilde bu krediyi kullanabilirler. Önce vatandaşlar istekleri doğrultusunda başvurularına gerçekleştirerek talepleri ile birlikte kredilerinde kullanabileceklerdir. Krediler 3 ay ertelemeli bir şekilde de müşterinin istemesi durumunda sunulabilir.

Kredi almak isteyen vatandaşlar direkt olarak şubeye başvuru gerçekleştirmeleri durumda krediye alabilirler. Şubeye gitmek istemeyen vatandaşlar SMS başvuru ile bu krediye başvuru gerçekleştirebilir. Aynı zamanda telefon bankacılığı ile veya internet bankacılığı ile de bu krediye başvuru gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet