Flaş iddia: Cumhurbaşkanı talimat verdi, Bakan Nebati görevden alınacak!

Ünlü gazeteci Deniz Zeyrek flaş bir açıklamada bulundu! Zeyrek'in iddialarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çok yakında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi görevdan alacak. İşte iddiaların ayrıntıları...

14 Eylül 2022 15:38 Gündem
Flaş iddia: Cumhurbaşkanı talimat verdi, Bakan Nebati görevden alınacak!

İddialara göre Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak. Gazeteci Deniz Zeyrek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatını açıkladı!

erdogan-nebati-2.jpg

2 haftadır duyuyorum’ diyen Deniz Zeyrek, edindiği kulis verisini paylaşarak “Nebati görevden alınacak” dedi. Ünlü yazar Deniz Zeyrek, siyasette tartışılan isim olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile alakalı olarak edindiği kulis verisini paylaştı.

erdogan-nebati-3.jpg

Zeyrek, katıldığı yayında ekonominin yöneticisinin değişeceği iddiasında bulundu “2 HAFTADIR DUYUYORUM NEBATİ GÖREVDEN ALINACAK” Ankara’da 2 haftadır Nureddin Nebati’nin görevden alınacağını duyduğunu aktaran Deniz Zeyrek, ekonominin patronu yeni amacıyla Mehmet Şimşek ile görüşüldüğünü açıkladı. Öte yandan Zeyrek ,erken seçim amacıyla tarihin 14 Mayıs olabileceğinin konuşulduğunu kulis verisini de paylaştı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet