Gıda Alışverişi İçin Herkesin Kartına 75 TL Yükleniyor! Bu Tarihten Önce Başvuru Yapmalısınız!

Temel gıda ürünleri de dahil olmak üzere tüm pazar ürünlerinde art arda yaşanan artışların bir sonucu olarak fiyatlar önemli ölçüde yükselmişti. Sürekli artan fiyatlara ayak uydurmakta zorlanan vatandaşlar için yeni bir duyuru yayınlandı. Artık alışverişinizde 75 TL kazanma fırsatınız var. Merak edilen detaylar haberimizde…

20 Mart 2022 22:40 Ekonomi
Gıda Alışverişi İçin Herkesin Kartına 75 TL Yükleniyor! Bu Tarihten Önce Başvuru Yapmalısınız!

Bonus yeni bir kampanya yayınladı

Son zamların ardından artan fiyatlar vatandaşların cüzdanlarını zorlamaya devam ediyor. Rusya Ukrayna savaşının küresel ekonomik dengeleri sarsması fiyatlar üzerinde de önemli bir etki yaptı. En çok ayçiçek yağını etkileyen kriz, diğer temel gıda ürünlerinde de fiyat artışlarına neden oldu. Ancak Bonus, üyelerini sevindiren bir duyuru yaptı. Bonus ile yapılan alışverişler vatandaşlara 75 TL kazandıracak.

Bonus’tan market alışverişlerine 75 TL

Bonus kredi kartı müşterilerini memnun edecek bir kampanya yayınlandı. Bonus kartı alışveriş yapmak için kullananlar, bunu yaparken aynı zamanda da kazanacaklar. Bu kart ile alışveriş yaptığınızda toplam 75 TL kazanabilirsiniz. Ancak kampanyaya katılabilmeniz için elbette Bonus kartınızın olması gerekmektedir. Bonus kart sahipleri alışverişte yaptıkları her 200 TL için 25 TL kazanabilecek. Toplamda 75 TL kazanmanızı sağlayan bu kampanya ile harcadıkça kazanmanız mümkün. Kampanya 20 Mart'a kadar devam edecek.

Bonus kampanyasının tüm özellikleri

Kampanyaya katılabilmeniz için Bonus kredi kartınızın olması gerekmektedir. Ayrıca alışveriş yapacağınız marketlerin de Bonus üye iş yeri olması gerekmektedir. Bu kriterlere uyuyorsanız, bir sonraki adım daha basit. 1 Mart - 20 Mart tarihleri ​​arasında yapılan alışverişler kampanya için uygun. Bu süre zarfında BonusFlaş'a girip "hemen katıl" butonuna tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Öte yandan SMS göndererek de kampanyaya katılabilirsiniz. GIDA yazıp 3340’a SMS gönderirseniz bu kampanyadan faydalanmaya hak kazanıyorsunuz. Ayrıca Online satın alışlar da bu kampanyayı kapsıyor. Kampanyaya katılarak 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde 25 TL kazanabilirsiniz. Farklı günlerde yapacağınız satın alma ile toplamda 75 TL'ye varan kazanç elde edebileceksiniz. Fakat kazandığınız para ancak 23 Mart ile 23 Nisan tarihleri ​​arasında kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanmazsanız, bonuslar geri alınıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet