Hadise 3 milyonluk yüzüğü sahneden fırlattı

Pop dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Hadise herkesi oldukça şaşırtan bir harekette bulundu. Ünlü şarkıcı boşanma kararı aldığı Mehmet Dinçerler’in kendisinden istediği yüzüğü sahnede fırlattı. O anlar oldukça dikkat çekti.

18 Eylül 2022 19:25 Magazin
Hadise 3 milyonluk yüzüğü sahneden fırlattı

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler’le evlenme kararı alıp evlenen Hadise aniden boşanma kararı almıştı. Mayıs ayından bu yana ‘’Sanat hayatımı kısıtlayıcı tutum sergilemeye başladığı’’ söylemiyle Mehmet Dinçerler’e sitem etmişti.

hadise-drkq-cover.jpg

Boşanma kararı alan Hadise iş yoğunluğundan kaynaklı olarak tam 7 konserini iptal etmişti. Bazı konserlerin yurt dışında olduğu biliniyor. Mehmet Dinçerle 4 ay boyunca evli kalan Hadise’nin zararı ise 6 milyon TL olarak değerlendirildi.jpg-90-1280-720.jpg

Sosyal medya hesabı üzerinden boşanacağını ifade eden Hadise’yle ilgili diğer şok eden gelişme ise Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifinde bulunduğu yüzüğü geri istemesiyle oldu.

l.webp

Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye aldığı yüzüğün maliyeti ise 3 milyon lira. İddialara göre Dinçerler tüm takıları geri istedi.

Sahneden Yüzüğü Fırlattı

Konserlerine devam eden Hadise son olarak İstanbul’da sahne aldı. Prenses şarkısını sahnede söyleyen Hadise, söz konusu iddiaları doğrulayacak şekilde sahneden yüzük fırlattı.

Söz konusu gelişmeler sonrasında Hadise magazin gündemine bomba gibi düştü. Mehmet Dinçerler’den ise herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet