Halk Bankası Market Alışverişlerinizde Yanınızda 200 TL Yardım Yapıyor!

Ekonominin iyiden iyiye bunalttığı günleri yaşıyoruz. Özellikle market ve giyim alışverişi başta olmak üzere enflasyonun etkilerini iyiden iyiye görmeye devam ediyoruz. Halk Bank ise alışveriş yaparken bu şekilde zorlanan müşterileri için oldukça ince bir kampanya yapmış. İşte sizin için bu güzel kampanyanın tüm bilinmeyenleri ve detayları…

30 Kasım 2022 03:06 Ekonomi
Halk Bankası Market Alışverişlerinizde Yanınızda 200 TL Yardım Yapıyor!

300 TL Üzeri Alışverişlerde Geçerli Kampanya

Market alışverişlerinin vatandaşın canını çok sıktığı günleri geride bırakıyoruz. Özellikle sepetin dolması için detaylı bir şekilde market market gezmek gerekiyor. Çünkü hangi markete girilirse girilsin fiyatlar geçen seneye kıyasla ciddi anlamda can yakmaya devam ediyor. Hal böyle olunca alışveriş yapmak isteyenler de bankaların indirim ve kampanyalarını takip etmeye devam ediyor.

Bankalar tarafından yeni yapılan açıklamalara göre sadece Halk Bankası müşterileri için geçerli olan bir duyuru yapıldı. Bu duyuruya göre market alışverişi yapanlar için 200 TL’ye kadar Paraf Para verileceği açıklandı. Detaylar ise şu şekilde oldu.

nakit-1-780x470.jpg

Her 300 TL için 20 TL Paraf Para!

Market ve gıda alışverişlerinde geçerli olan bu kampanyanın detayları ise aralık ayına kadar geçerli oluyor. Buna göre tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışveriş için 20 TL paraf para hesaba yatırılacak. Toplamda ise 200 TL paraf para ödemesi yapılacak.

Bu Kampanyaya Nasıl Başvurabilirsiniz?

Öncelikle bu kampanyadan yararlanmak için sadece Halk Bank müşterisi olmanız gerektiğini belirmiş olalım. Paraf Mobil üzerinde bulunan kampanyalar bölümünü ziyaret edin. Sonrasında ise hızlı bir şekilde kampanyaya başvuruda bulunun. Kampanyanın onay mesajı cep telefonunuza geldikten kısa bir süre sonra sizde kampanyaya katılmış olacaksınız.

Bu konuda özellikle altının çizilmesi gereken bir başka husus daha bulunmaktadır. Buna göre bu kampanyadan kazandığınız Paraf Paraları ocak ayının ortasına yani 15 ocak tarihine kadar kullanmanız gerekmektedir. Eğer bu paraf paraları o tarihe kadar kullanmazsanız kazandığınız paraf paraların geri alınacağını belirtmiş olalım. Son zamanlarda sıklıkla benzer kampanyalar yapan Halk Bankasında ödemeler ve diğer seçenekler hakkında oldukça detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet