Hangisi tüm sinema filmlerinde kendi oynadığı rollerin dublajını kendi yapmıştır? Milyoner sorusunun cevabı!

Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan ve atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yine heyecan verici anlara ev sahipliği yaptı. Yarışmacıya yöneltilen "Hangisi tüm sinema filmlerinde kendi oynadığı rollerin dublajını kendi yapmıştır?" sorusu sosyal medyada kısa sürede büyük tartışma yarattı. İşte o çok konuşulan sorunun cevabı...

04 Ağustos 2022 02:05 Magazin
Hangisi tüm sinema filmlerinde kendi oynadığı rollerin dublajını kendi yapmıştır? Milyoner sorusunun cevabı!

Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasının 3 Ağustos Çarşamba günü yayınlanan bölümünde sorulan sorunun cevabı izleyiciler tarafından merak edildi. Bir çok izleyici Kim Milyoner olmak ister sorusunun cevabını internette araştırdı.

Kim Milyoner Olmak İster? 2 Ağustos 2011 tarihinden beri Atv’de yayımlanan yarışma programı Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmaktadır. “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programı akşamları saat 20.00’de izleyicileriyle buluşmaktadır.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 3 Ağustos 2022 Çarşamba yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

hangisi-tum-sinema-filmlerinde-kendi-oynadigi-rollerin-dublajini-kendi-yapmistir-2.jpg

SORU: Hangisi tüm sinema filmlerinde kendi oynadığı rollerin dublajını kendi yapmıştır?

A- TÜRKAN ŞORAY

B- ZEKİ MÜREN

C- KEMAL SUNAL

D- CEÜNYT ARKIN

CEVAP: B- ZEKİ MÜREN

Güllü Geliyor Güllü filminde Kemal Sunal’ı Cemil Can Bıçakçı seslendirmiştir. Kemal Sunal’ı ilk ve son kez başkasının sesiyle duyduğumuz film budur.

Toron Karacaoğlu ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. Sanatçı, Malkoçoğlu ve Kara Murat serisi başta olmak üzere birçok filminde Cüneyt Arkın’ı seslendirmiştir.

Türkan Şoray çoğu filminde Adalet Cimcoz tarafında seslendirilmiştir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet