Hyundai Sonata Algıları Değiştirmeye Geliyor

Yıllardan beri makyaj operasyonu denilerek sadece birkaç ufak şeyi değiştirerek ya da yeni bir iki teknoloji ekleyerek araçlar piyasaya sunuluyor. Bu konuda beklentileri karşılamayan yeniliklerin yerine Hyundai Sonata yeni modeli ile bu algıları tamamen yıkacak gibi gözüküyor.

28 Mart 2023 19:24 Otomobil
Hyundai Sonata Algıları Değiştirmeye Geliyor

Hyundai tarafından yapılan çalışmalarla son senelerde markaya ait modellerde ciddi değişiklikler göze çarpıyor. Bununla birlikte Güney Koreli otomobil devi tarafından yeni teknolojiler de üretilen modelleri ekleniyor. Bu Sonata katılan son Hyundai modeli olarak Sonata dikkatleri çekiyor. Hyundai tarafından yapılan son açıklamada tam anlamıyla bir makyaj uygulanan yeni Hyundai Sonata modeli tanıtıldı.

Yeni Hyundai Sonata modeli Hyundai tarafından üretilen son dönem araçları arasında dikkat çeken bir tasarım ile piyasaya sürülecek. Bu modelin ön tarafında bulunan led ışık oldukça etkili bir görünüme sahip. Bununla birlikte Sonata N-line versiyonunda 4 adet egzoz çıkışı detayı sürücülerin iştahını kabartan özellikler arasında yer alıyor. Bununla birlikte yeni stop lambaları ve en baştan tasarlanan tamponlar bu modelin daha etkili bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

resized-ffe0e-c0b806042.jpg

Hyundai Sonata Resmen Bambaşka Bir Araç Haline Geldi

Başarılı bir makyaj çalışmasının ardından yenilenen ve beğeni toplayan yeni Hyundai Sonata modeli resmen bambaşka bir araç haline geldi. Aracın kabin kısmı incelendiğinde bu değişim Rüzgarı daha bariz bir şekilde görülüyor. 12. 3 inç dijital göstergeli panele sahip olan bu araç aynı zamanda bilgi ve eğlence sistemi özelliğine de sahip. Tüm bunların tek bir ekran içerisinden yerleştirilmiş olması BMW'den alınan i Drive 8 sisteminin ilk uygulandığı Hyundai modeli olma özelliğine sahip olmasını da sağlıyor. Fakat bu sistemin ve panelin kullanılmasında BMW fiziksel tuşları kaldırırken Hyundai Sonata için bu durum söz konusu beyin nokta yeni Hyundai Sonata tasarımında piksel tuşlar kullanılmaya devam ediyor.

Sahip olduğu bu özellikler sayesinde yeni Hyundai Sonata modeli beklentileri karşılamayı başarıyor. Piyasada yoğun ilgi görmesi beklenen bu model için Hyundai gerçek anlamda hassas bir çalışma yürütüyor ve her şeyin en iyi şekilde ortaya çıkması hedefleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet