İbrahim Tatlıses eski eşi tarafından dava edildi! Davanın sebebi şok etti

Ünlü şarkıcı ve sunucu İbrahim Tatlıses flaş bir olayla hayranlarının karşısına çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Star TV kanalında yayınlanan İbo Show programında, eski eşi Adalet Durak için 'kara peçeli büyücü' ifadelerini kullanmıştı. Tatlıses'in bu sözleri, mahkemeye taşındı. Durak'ın Tatlıses'e hakaret davası açtığı öğrenildi. İşte ayrıntılar...

04 Ağustos 2022 23:47 Magazin
İbrahim Tatlıses eski eşi tarafından dava edildi! Davanın sebebi şok etti

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses son zamanlarda oğlu ve eski eşi ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Şanlıurfa’da yaşayan ilk eşi olarak bilinen ve magazinden uzak duran Adalet Durak ve büyük oğlu Ahmet Tatlı ile yaşadığı mal davasında yaşanan gelişmeler her geçen gün bu tartışmayı kızıştırmaya devam ediyor.

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlı’yı hastanede tedavi gördüğü sırada mallarını kaçırmakla suçlamış ve şimdiye kadar verdiği dükkanları da batırdığını iddia etmişti. Bu iddialar karşısında çok sinirlenen Ahmet Tatlı ise karşı hamlede bulunarak babasının akli dengesinin pek yerinde olmadığını ve kendisinin mallarını idare edebilmek için bir yetkili atanması gerektiğini belirtmişti.

İbrahim Tatlıses’in Eski Eşi Hakaret Davası Açtı

İbrahim Tatlıses’in katıldığı bir televizyon programında eski eşi hakkında ‘O kara peçeli’ ve ‘büyücü’ olarak seslenmesi üzerine eski eşinin kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile dava açtığı öğrenildi. Eski eşinin dini inancı ve giyim tarzı nedeniyle kendisini büyücülükle suçlayarak ekran önünde küçük düşürdüğünü iddia etti.

ibrahim-tatlises-eski-esi-tarafindan-dava-edildi-davanin-sebebi-sok-etti.jpeg

Adalet Durak oğlu ve avukatı ile birlikte adliyeye giderek konu hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. TCK 125. Maddesi çerçevesinde İbrahim Tatlıses hakkında dava açılması ve yargılama sürecinin başlayarak cezalandırılması istendi.

İbrahim Tatlıses’ten Büyü Açıklaması!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses bir magazin programına katılarak yapmış olduğu açıklamalarda kendisine eski eşi ve oğlu tarafından büyü yapıldığını iddia etmişti. Sevgilisi ile çok mutlu olduğunu ve evlilik yolunda ilerledikleri sırada işlerinin yolunda gitmemesi sebebiyle kendisine büyü yaptırıldığını anladığı öğrenildi.

Açıklamalarında ‘Bodrum’da bulunan evimden domuz yağı çıktı. Ben kendi çekirdek ailemi kurmuş evleniyordu. Kız bunlar yaşanırken 48 kiloya düşmüştü. Ev aldım araba aldım. Daha fazlasını alırdım ama o kara peçeli ve oğlu benim mutluluğumu istemedi’ demişti.

ibo-show-yayindan-kaldirildi-iddiasi-nedeni-soke-etti-645.jpeg

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet