İş Bankası Güzel Haberi Verdi! KOSGEB Destek Programlarından Yararlananlara İş Bankasından Destek Geldi!

İş bankası, kredi ürünleri ile KOSGEB'in KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarına yönelik geri ödemesiz ve geri ödemeli destek programlarına da katkı sağlayacağını bildirdi. Bu karar çok olumlu bir geri dönüş aldı ve vatandaşı sevindirdi.

20 Şubat 2022 18:25 Ekonomi
İş Bankası Güzel Haberi Verdi! KOSGEB Destek Programlarından Yararlananlara İş Bankasından Destek Geldi!

Bu projede, İş bankası'nın azami KOSGEB destek tutarına kadar kullandırdığı "Köprü Finansman Kredisi" ile uzun zamandır dikkatleri üstüne çeken KOSGEB destek paketi'nden yararlanacak KOBİ'lerin destek tutarı KOSGEB tarafından ödenene kadar finansman ihtiyaçlarının karşılanması ve proje ilerlemesinin son derece hızlandırılması amaçlanmaktadır. Konu ile alakalı merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

Eş Finansman Kredisi programı

KOBİ'ler, toplam maliyetin KDV hariç KOSGEB tarafından karşılanmayan kısmı kadar İş bankası'nın "Eş Finansman Kredisi" programı ile diledikleri gibi istedikleri zaman kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde kredi kullanabilmektedir. Ayrıca İş bankası, KOSGEB destek programlarında destek ödemesinin tercihli koşullarda yapılabilmesi için KOSGEB'in KOBİ'lerden istediği teminat mektubunu son derece uygun bir şekilde sunmaktadır.

Suat İnce açıklamalar yaptı

İş bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat ince, "Bizim İş bankası olarak koyduğumuz hedef ise her zaman bir bankadan daha fazlası olabilmek olmuştur. Ayrıca sadece şirketin değil hayatın ve piyasanın da sürekli şekilde bir parçası olmak olmuştur" dedi. “Ayrıca bu durum, genel olarak KOBİ'ler ile sağlıklı ilişkilerimiz sayesinde farkına vardığımız bir olay ve uzun zamandır onların talep veya isteklerini takip ediyor ve bu konuda kendimizi her zaman geliştirmeye çabalıoruz. Ayrıca KOSGEB destek programları da konu ve içerik olarak ekonominin can damarı olan KOBİ'lerin gelişimine düşünüldüğünden daha büyük bir katkı sağlayacak ve doğrudan onlara bağlı alanlardır. Sonuç olarak bu alanlarda KOBİ'lere son derece yardımcı olarak ülke kalkınmasına pozitif bir şekilde katkıda bulunmayı da her zaman sorumluluğumuzun bir parçası olarak görüyoruz” diye ekledi.

Hem çevrimiçi hem de şubelerden detaylı bilgi alınabiliyor

www.kosgeb.gov.tr, KOSGEB destek programları hakkında detaylı ve güncel bilgilere ulaşmak için idealdir. Ayrıca KOSGEB destek paketi hakkında daha fazla bilgi için İş bankası şubelerine de başvurabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet