Joker 2 Filmi Lady Gaga İle Bir Müzikal Olabilir

2019 yılında vizyona giren Joker filmi dünya çapında büyük sükse yarattı. Aynı adlı DC Comics karakterine dayanan film, Todd Phillips tarafından yönetildi. Popüler çizgi roman uyarlamasında Joker'i Joaquin Phoenix canlandırdı. Aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Frances Conroy, Brett Cullen ve Zazie Beetz gibi isimler yer aldı.

15 Haziran 2022 01:27 Gündem
Joker 2 Filmi Lady Gaga İle Bir Müzikal Olabilir

Oscar Ödülleri'nde Phoenix'e En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ulaştıran yapım, aynı zamanda Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü kazanan ilk süper kahraman filmi olarak tarihe geçti.

Yaklaşık 60 milyon dolarlık bütçeye sahip Joker filmi gişede 1 milyar dolardan fazla gelir elde ederek Warner Bros. Pictures'a büyük paralar kazandırdı. Hal böyleyken yapımcı şirket, hemen Todd Phillips'ten bir devam filmi istedi. Kısa bir süre öncesine kadar Phillips bu konuda sessizliğini koruyordu. Joaquin Phoenix ise bir devam filmine pek sıcak bakmadığını ifade ediyordu. Ancak tüm bunlar tersine döndü. İkili yeni film için kolları sıvadı!

Joker’in devam filmi çok yakında geliyor!

Geçtiğimiz günlerde ünlü yönetmen Todd Phillips, resmi Instagram hesabı üzerinden beklenen haberi verdi! Başarılı sinemacı, söz konusu devam filminin yolda olduğunu ifade ederek yeni projenin ismini paylaştı. Yapılan açıklamaya göre devam filmi Joker: Folie á Deux (İki Kişilik Delilik) adıyla yayınlanacak. Öte yandan Phillips’in paylaştığı fotoğrafta, Joaquin Phoenix’in senaryoyu memnuniyetle okuduğu görüntü de dikkatlerden kaçmadı.

Joker 2 müzikal olacak!

The Hollywood Reporter tarafından ortaya atılan iddialara göre Joker 2 filmi müzikal türünde karşımıza çıkacak. Yönetmen Todd Phillips'in ilk filmdeki dans ve kareografi sahnelerini çok beğendiği; bu sebeple yeni filmde bunun üzerine gideceği öne sürülüyor.

Lady Gaga, Harley Quinn karakterini canlandıracak

Beklenen devam filminin müzikal olarak hazırlandığını bildiren The Hollywood Reporter, aynı zamanda önemli bir bilgi daha paylaştı. Yeni filmde Joker'in sevgilisi olan Harley Quinn'in de yer alacağını paylaşan kaynak, Todd Phillips'in rolü ünlü şarkıcı Lady Gaga'ya götürdüğünü ifade etti.

Suicide Squad filmi ile birlikte DC Genişletilmiş Evreni'nde Harley Quinn'i Margot Robbie canlandırmaya başlamıştı. Fakat Joker, o film ile ayrı evrenlerde geçtiği için başka oyuncuların karakterleri üstlenebileceği ihtimali garip karşılanmadı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet