Kafalar ekibinden Bilal Hancı eşi Esin Çepni ile boşanıyor!

Kafalar adlı YouTube kanalının fenomen yıldızı Bilal Hancı, geçtiğimiz yıl evlendiği Esin Çepni ile ayrılma kararı aldıklarını duyurdu. İkili, sosyal medya hesaplarından ilişkilerine son verdiklerini paylaştı.

16 Haziran 2022 19:02 Magazin
Kafalar ekibinden Bilal Hancı eşi Esin Çepni ile boşanıyor!

YouTube platformunda milyonlarca aboneye sahip olan Kafalar ekibi her geçen gün etki alanını artırıyor. Ekibin üç üyesi Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt geçtiğimiz yıl birbirlerine yakın tarihlerinde dünya evine girmişlerdi. Fakat kanalın Trabzonlu ismi olan Bilal Hancı bugün üzücü bir haberle karşımıza çıktı.

Bilal Hancı geçtiğimiz yaz sevgilisi Esin Çepni ile görkemli bir evlilik gerçekleştirmişti. Fakat ne yazık ki ilişki uzun süreli olmadı. İkili dün gece geç saatlerde sosyal medya hesapları üzerinden sevenleriyle flaş bir gelişme paylaştı. Açıklanan bilgilere göre çift, yollarını ayırma kararı aldı. Peki ya ayrılığın sebebi ne? Hancı ve eşi ayrılık kararına ilişkin neler söyledi? İşte detaylar...

Ayrılık haberini ilk olarak Esin Çepni paylaştı

Bir süredir sosyal medya paylaşımlarında ve Kafalar kanalının YouTube videolarında birlikte görünmeyen ikili, ilişkilerinin gidişatına ilişkin hayranlarının akıllarında soru işaretleri bırakmıştı. Esin Çepni, Instagram hesabından paylaştığı bir hikayede, Bilal Hancı ile ayrıldıkları haberini duyurdu.

Kararı almak kadar, açıklamak da zormuş meğerse... Ne kadar yazıp, sildiğimi bir bilseniz... Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bir nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim.

bilal-hanci-esin-cepni.jpg

Bilal Hancı: Esin Çepni her zaman kalbimde kalacak

Esin Çepni'nin açıklamasından kısa bir süre sonra Bilal Hancı da bir Instagram hikayesi paylaştı. Kafalar kanalının yıldızı, Çepni ile ilişkilerinde, yolunda gitmeyen durumlar olduğunu, bunu çözmeye çalıştıklarını, fakat düzeltemediklerini ifade etti. Hancı, birbirlerini güzel hatırlamak için ayrılmakta karar kıldıklarını dile getirdi.

Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem. Yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi, güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven, tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum. Umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler. Her zaman kalbimde kalacaksın.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet