Madonna Makyajsız Görüntülendi! Sosyal Medya Karıştı!

Pop dünyasının en gözde isimlerinden birisi olan Madonna, son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyordu. Sanatçının takipçileri bu paylaşımlarda sanatçının çok fazla filtre ve photoshop efekti kullandığını söylüyor ve sanatçının sanki 16 yaşındaymış gibi göründüğünü söylüyordu.

08 Mart 2022 17:30 Magazin
Madonna Makyajsız Görüntülendi! Sosyal Medya Karıştı!

Bu paylaşımların ardından ünlü pop şarkıcısının gerçek hali en çok merak edilen magazin konularından birisi oldu. Artık 63 yaşında olan sanatçı geçtiğimiz günlerde oğlu Rocco Ritchie ile birlikte yemeğe gitti. Yemek çıkışında karşısında magazin gazetecilerini gören sanatçı çok fazla tedirgin davranmadı. Önceden haberi olduğu belli olan sanatçı gerçek halini merak edenler için de poz vermiş oldu.

Madonna 63 Yaşında Olduğunu Gizlemedi

Ünlü pop şarkıcısı Madonna, oğlu Rocco ile yemek çıkışında magazin gazetecileri ile karşılaştı. Siyah bir elbise içerisinde kırmızı bir kemer ile dikkat çeken sanatçı, özel gözlüklerini takmayı ihmal etmedi. Hafif bir makyajı olduğu görülen ünlü şarkıcının elleri onun gerçekte 63 yaşında olduğunu ispato olarak öne çıkıyordu.

Madonna milyonlarca hayranı olan ve insanların onu aralıksız olarak takip ettiği sanatçılar arasında yer alıyor. İkinci evliliği olan Guy Ritchie’den olan oğlu Rocco ile güzel bir yemek için dışarı çıktığında bu pozları verdi. Michigan doğumlu olan sanatçı 1980’li yıllardan bu güne popun kraliçesi olarak kabul ediliyor. Tam adı Madonna Louise Ciccone olan şarkıcının 6 tane çocuğu bulunuyor. Guy Ritchie ve Sean Penn ile iki evlilik yapan ünlü şarkıcı günümüzde bekar hayatı yaşıyor.

Birçok şarkısı ve albümü birçok kez dinlenme rekorları kıran sanatçının son albümü 2019 yılında Madame X adıyla çıktı. Ancak bu albüm için planlanan 93 konserlik turne, pandemi sebebiyle iptal edildi ve şu an için gündemde bulunmuyor. İlk albümünü 1983 yılında çıkaran ABD’li sanatçı çok sayıda şarkısı, konseri ve albümü ile hayranlarını her seferinde memnun etmeyi başarması sebebiyle Pop’un kraliçesi olarak kabul ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet