Mahkum Dizisinde Psikopat Karakter Sayısı İki Oldu! Talat Bulut İzleyicileri Heyecanlandırdı!

Her perşembe akşamı milyonlarca izleyiciyi ekrana çeken Fox TV dizisi Mahkum, popülaritesini artırmaya devam ediyor. Psikopatlığıyla tanınan dizinin başrol oyuncularından Barış, her bölümünde tartışma yaratmayı başarmıştı. Ancak Mahkum dizisine Barış'tan daha psikopat bir karakter eklendi. Tüm merak edilen detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

19 Mart 2022 14:47 Magazin
Mahkum Dizisinde Psikopat Karakter Sayısı İki Oldu! Talat Bulut İzleyicileri Heyecanlandırdı!

Her perşembe akşamı milyonlarca izleyiciyi ekrana çeken Fox TV dizisi Mahkum, popülaritesini artırmaya devam ediyor. Psikopatlığıyla tanınan dizinin başrol oyuncularından Barış, her bölümünde tartışma yaratmayı başarmıştı. Ancak Mahkum dizisine Barış'tan daha psikopat bir karakter eklendi.

Sinyor karakteri diziye hareket getirdi

Halen reytinglerin zirvesinde olan Mahkum dizisi yeni bir psikopat karaktere kavuştu. Diziye yeni katılan Talat Bulut'un canlandırdığı Sinyor, Mahkum dizisinde önemli bir etki yarattı. Sinyor o kadar psikopat bir karakter ki, bugüne kadar yaptığı kötülükler ile izleyiciyi fazlasıyla şaşırtan Barış’ı bile dize getirdi. Dizide Sinyor gibi bir karakterin yer alması izleyicilerin ilgisini fazlasıyla çekti. Dizinin sevenleri, Barış’ın Sinyor karşısındaki şaşkınlığı ve kendi psikopatlığından iz kalmamasını şaşkınlıkla izledi. Sinyor karakteri sayesinde Mahkum dizisi yoluna daha da güçlenerek devam edecek gibi görünüyor.

Mahkum dizisi sosyal medyada da fazlasıyla aktif

Talat Bulut dün akşam yayınlanan 14. bölümde diziye katılırken, Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya 15. bölümde diziye veda edecek. Seyirci Seray Kaya'nın veda kararıyla şaşkına dönerken, bunun nedeninin Cemre'nin dizideki rolünün sona ermesi olduğu ortaya çıktı. Mahkum dizisi reytinglerde olduğu gibi sosyal medyada da fazlasıyla popüler. Başrollerini Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun paylaştığı dizinin ilk bölümü üç ay önce YouTube'da paylaşılmıştı ve şimdiden 10 milyonu aşkın izlenme sayısına ulaştı. İki ay önce yayınlanan ikinci bölümü ise 7.7 milyon kişi izledi. Ayrıca dizinin YouTube kanalının abone sayısı 500.000'i aştı. MF Yapım tarafından karşımıza çıkan başarılı dizi Aralık ayında yayınlanmaya başlamıştı. Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olan dizinin senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmenliğini ise Volkan Kocatürk üstleniyor.

Mahkum dizisi konusu nedir?

Fırat Bulut İstanbul Adliyesi'nde savcı olarak görev yapmaktadır. Başarılı bir savcı olan Fırat’ın, Zeynep ile mutlu bir evliliği vardır. Ayrıca bu mutlu çiftin Nazlı adında beş yaşında bir kızları vardır. Ancak Fırat bir gün uyandığında hapistedir ve geride kalan dört ayı hatırlamamaktadır. Fırat’ın en son anısı ise kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını öğrendiğinde ise şok olur.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet