Mahkum Dizisinde Reytingler Düştü! Bunun Sonucu Olarak Camdaki Kız Dizisi Birinciliğe Yerleşti!

Perşembe akşamları ekranlara gelen diziler arasında gerçekten büyük bir rekabet izliyoruz. Tüm merak edilen detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

26 Mart 2022 14:54 Magazin
Mahkum Dizisinde Reytingler Düştü! Bunun Sonucu Olarak Camdaki Kız Dizisi Birinciliğe Yerleşti!

Camdaki Kız dizisi, özellikle Mahkum dizisinin mükemmel başlangıcından sonra hızlı bir düşüş yaşamıştı. Fakat beklenmeyen bir şey yaşandı ve Mahkum dizisi sezon sonuna doğru reytinglerde ufak bir düşüş yaşamaya başladı.

Camdaki Kız dizisi yeni hikaye örgüsüyle çıkış yakaladı

Fox TV'de ekrana gelen Mahkum dizisi, uzun süredir ilk kez AB kategorisinde birinciliği Camdaki Kız dizisine kaptırdı. Fakat Mahkum dizisi hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde bir numara olmaya devam ediyor. Ancak dizinin daha önce çift haneli oranlara ulaşabildiği göz önüne alındığında, bu hafta elde edilen 7’li seviyeler, diziye ilgide düşüşe işaret ediyor. Camdaki Kız dizisi ise hikaye anlamında duygusal bir şekilde ilerliyor ve seyirci Nalan'ın da artık gerçeği keşfetmesiyle yeni bir dönemin başladığını biliyor. Camdaki Kız dizisinin bu merak uyandıran hikayesi ile 17 Mart Perşembe günü AB kategorisinde Mahkum dizisini geçip birinci olması gerçekten önemli bir gelişme. Bir diğer gerçek ise dizinin tüm kişiler kategorisinde önemli bir izleyici kaybı yaşayarak altıncı sıraya düşmesi. Dizi ABC1 kategorisinde ise ikinci oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de hala güçlü olduğunu ve tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?

Camdaki Kız, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın yazdığı, ilk bölümü 8 Nisan 2021'de yayınlanan bir Türk drama dizisidir. Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Nalan, nezaketi ve samimiyeti sayesinde ilk görüşte herkesin kalbini kazanan sevimli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için gül gibi büyüyen, varlıklı bir hayat yaşayan ve en iyi okullardan başarılı dereceler ile mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu şirketinde mimar olarak çalışırken kendisini Sedat Koroğlu ile evlenmenin eşiğinde bulmuştur.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet