MasterChef Türkiye'de şok eden olay! Mehmet Şef açtı ağzını yumdu gözünü

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programı yine dikkat çekici anlara ev sahipliği yaptı. Yarışmanın jüri koltuğunda oturan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, önüne gelen başarısız tabak üzerine öfke patlaması yaşadı. Mehmet Şef, yarışmacıya kapıyı gösterdi!

04 Ağustos 2022 23:03 Magazin
MasterChef Türkiye'de şok eden olay! Mehmet Şef açtı ağzını yumdu gözünü

TV8 ekranlarının fenomen programı MasterChef Türkiye'de bugün olay üstüne olay yaşandı.

Jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya Şef skandal yemeklere imza atan yarışmacılara çok sert tepki gösterdi.

Elemelerin yaşandığı final turunda sergilenen yemeklerin tam bir fiyasko olmasıyla Mehmet Şef programın daha ilk dakikalarda yarışmacılara yüklendi.

masterchef-turkiyede-sok-eden-olay-mehmet-sef-acti-agzini-yumdu-gozunu.jpg

Yarışmacıların yeterince özverili davranmamasından ve jürilerin uyarılarına kulak asmamasından yakınan Mehmet Şef, "Arkadaşlarımızda bir vurdumduymazlık var. Hele bazı yarışmacılar var ki bildiğiniz tatile gelmiş. Ne dinliyorlar, ne anlattığımızı dinliyorlar. Burası özveriyle yemekler yapan arkadaşlarımızın üst tura çıkacağı bir yer. Burası tatil yapılacak yer değil." dedi.

Yarışmacıların hiç bir zaman pes etmemesi gerektiğini söyleyen Mehmet Şef, "Daha yemek bitmeden bazı arkadaşlarımız burada eğlenceye başlıyor. Burası eğlenilecek, vakit geçirilecek yer değil. Ya burada doğru dürüst özverili şekilde çalışırsınız yada çekip gidebilirsiniz, kapı orada " dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet