Masumlar Apartmanı Dizisinde ki Ayrılık Kararı İzleyicileri Hüzüne Boğdu! Dizinin Başrolü Diziye Veda Ediyor!

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın paylaştığı TRT 1'in sevilen dizisi Masum Apartmanın'dan üzücü bir haber geldi. Gelen haberlere göre dizinin baş aktörü diziden ayrılacak. Detaylar ve daha fazlası haberimizde…

10 Şubat 2022 09:10 Magazin
Masumlar Apartmanı Dizisinde ki Ayrılık Kararı İzleyicileri Hüzüne Boğdu! Dizinin Başrolü Diziye Veda Ediyor!

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Masum Apartmanları dizisinde sular durulmuyor. Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, ünlü TRT 1 televizyon dizisi Masumlar Apartmanı'na ikinci sezonunda katılmıştı. Ünlü oyuncunun Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Rüya adlı karakter ile serüveni kısa sürdü. Masumlar Apartmanı dizisinin 57. bölümünde dizinin Rüya’sı Melisa Şenolsun diziden çıkıyor.

Masumlar Apartmanı Konusu Nedir?

Koruyucu dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı bir kazayla değişir. İnci'nin yaşadığı kazada, sırlarla dolu Han ve ailesi onu beklemektedir. Safiye, Gülben ve Neriman hayatlarında bir sürü takıntısı olan üç kız kardeştir. Evin babası Han, bu aileyi, özellikle de hasta babalarını dış dünyaya bağlayabilen tek kişidir. Han'ın hayattaki birincil amacı iş ve ev arasında gidip gelerek ailesini ayakta tutmaktır, ancak Han'a aşık olacak ve Han'ı kendi mutluluğunun peşinden gitmeye zorlayacak olan İnci'yi ilk gördüğünde dünyası alt üst olur. Takıntılı yaşam tarzları nedeniyle her günlerini diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci'nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkar.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Oldu?

Han ve Ceylan babasını keşfetmek için yola çıkar. Mazo, babasının zarar görme ihtimaline öfkelenir.

Safiye ve Gülben'e kendilerini daha iyi hissettirmek için yalan söyler ama Safiye şüphelenir ve Naci ile birlikte otelden dışarı fırlar. Gülben ise Esat'ın birkaç gün daha otelde kalma ısrarına dayanamaz. Han, Mazo'nun babasını nerede kaçırmış olabileceğini düşünürken, babasının nerede olduğunu bildiren bir telefon alır. Sonunda babasını güvenli bir şekilde bulur, ancak gerçek mücadele daha yeni başlamıştır. Bu sırada Safiye, Naci ile evliliğine sağlam bir temel oluşturmak için hayatını değiştirecek bir karar verir. Naci ise yaşadığı otel saldırısından endişe duymaktadır. Mazo'nun oyunu giderek sertleşirken, Han Mazo'nun kim olduğunu anlamak için hafızasının sınırlarını test eder.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet