Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe Türkiye Piyasasına Girdi!

Mercedes ülkemizde her zaman özel bir yere sahip markalardan birisi olmayı başarıyor. Kaliteli araçları, özel tasarımları sayesinde bunu sonuna kadar hak ediyor. Firma son olarak AMG GT 4-Kapı Coupe modelini ülkemizde satışa sundu. Fiyatı her ne kadar dudak uçuklatsa da aracın yapısı, görünümü ve kalitesi de bu anlamda kabul ediliyor.

11 Mart 2022 21:10 Otomobil
Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe Türkiye Piyasasına Girdi!

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe modelinin 2021 yılında yenileme operasyonun almıştı. Yenilenmenin tamamlanması ile birlikte araç üç farklı motor seçeneği ile yeni tasarımı piyasaya sundu.

Yapılan değişiklikler ile araç daha kişisel bir yapıya sahip olurken, değişik kullanıcılar için kişileştirme imkanını da arttırmış oldu.

Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe Özellikleri Ve Fiyat Listesi

Yeni modelde değiştirilen noktalar arasında döşeme, jant, süsleme detayları, gövde rengi, sportif tasarım, yeni yürüyen aksam gibi birçok detay var. Teknolojik anlamda üst düzey bir noktaya sahip olan bu model son değişiklikler ile bu konuda da iyileştirmeye gidildiği görülüyor. 12,3 inç boyutlarında ki ekranı, MBUX bilgi-eğlence sistemi de araçta yer alıyor.

4 kapılı bir Coupe olmasıyla da dikkat çeken araç beş yolcu kapasitesiyle dikkat çekiyor. Gelişmiş havalı süspansiyon, arka aks teknolojisi, dört tekerlek çekişi olmasının yanında yapılan hız turlarında sınıfının en iyisi olma özelliğini de barındırmasıyla dikkat çekiyor.

mercedes-amg-gt-4-kapili-coupe-15-1.jpg

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe modelini Türkiye’de satışan sunan firmanın bu araç için başlangıç fiyatı 4.9 milyon TL olarak belirlediği görülüyor. Daha donanımlı ve özel tasarımlı modelini tercih etmek isteyenlerin fiyat bilgisi alabilmek için Mercedes Türkiye ile iletişime geçmesi gerekiyor.

Konforlu, rahat ve uzun mesafeli sürüşlerde güvenliğinizi sağlayacak bir araç sahibi olmak isteyenlerin tercih edebileceği başlıca modeller arasında bu seçenek yer alıyor. Ferah iç tasarımı, üç farklı motor seçeneğinin olması, çok büyük ve kolay kullanım sunan gösterge ekranı, farklı ambiyans ışıkları sunan multimedya sistemi gibi sayısız detay bu 4 kapılı coupe modelinde sunuluyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet