Merkezi konumda lüks daire 300 bin lira

Ziraat Bankası gayrimenkul ilanlarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Banka tarafından paylaşılan son bilgilere göre, merkezi konumda 2+1 daire tam 300 bin liradan açık arttırma usulüyle satılmaya başlıyor. İşte tüm detaylar.

11 Mart 2022 22:23 Ekonomi
Merkezi konumda lüks daire 300 bin lira

Bankalar ellerinde bulunan hacizli daireleri açık arttırma usulüyle satmaya devam ediyor. Birbirinden kaliteli ve kullanışlı daireler, eşsiz fiyat indirim seçenekleriyle satılıyor. Ziraat Bankası tarafından son eklenen daireyse bunun elle tutulur en büyük örneklerinden birisi.

Ziraat Bankası’ndan 2+1 Daire

Ziraat Bankası gayrimenkul ilanlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Banka tarafından açıklanan bilgiler ve detaylar şu şekilde:

Apartman dairesi olan evin 2 odası, 1 salonu ve 1 banyosu bulunuyor. Evin ortalama genişliğinin de 80 metrekare olduğu görülüyor.

Dairenin krediye uygun olmasıyla birlikte evi satın alabilmek de mümkün oluyor. Ayrıca dairenin ısınma tipinin kombi olduğu da görülüyor.

ziraatbankasiev2.jpg

Dairenin tapu durumu ise kat mülkiyetli. Ayrıca evde hali hazırda bir kiracı / işgalci bulunuyor.

2015 yılında inşa edilen daire, 7 yaşında. Apartmanın zemin katında olmasının yanı sıra yapının durumu ikinci el.

Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları arasında bulunan dairenin açık arttırma başlangıç fiyatı 300 bin lira. Banka teminat bedeli olarak 18 bin lira talep ederken, açık arttırmada minimum artış ücreti 1.000 TL.

Sizlerde yukarıdaki daireyle ilgili daha fazla bilgi almak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için bu adrese gidebilirsiniz.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet