Meteorolojiden sarı kodlu uyarı: 5 şehirde sağanak alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önemli bir açıklama ile karşımıza çıktı. Meteorolojiden gelen habere göre beş şehir için sarı kodlu uyarı geçildi. Ülkemizin Doğu bölgesinde beş şehirde gök gürültülü sağanak yağış alarmı verildi.

07 Eylül 2022 09:00 Gündem
Meteorolojiden sarı kodlu uyarı: 5 şehirde sağanak alarmı!

Meteorolojiden gelen sarı kodlu uyarıya göre ülkemizin beş kentinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Peki ya uyarı geçilen şehirler hangileri oldu? İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından güncellenen 5 günlük hava tahmin raporuna göre, yurdun bazı bölümlerinde 'gök gürültülü sağanak yağış' bekleniyor. Sağanak yağışların etkili olacağını bildiren meteoroloji, vatandaşları, sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

meteorolojiden-sari-kodlu-uyari-5-sehirde-saganak-alarmi-2.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli ve gök gürültülü yağış beklenen 5 ili 6 Eylül Salı günü için 'sarı kod' ile uyardı. İşte o iller...

Meteoroloji tarafından 6 Eylül Salı gününe 'gök gürültülü sağanak yağış' beklentisiyle 'sarı kod' verilen iller şu şekilde:

meteorolojiden-sari-kodlu-uyari-5-sehirde-saganak-alarmi-3.jpg

Ağrı, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır.

Meteoroloji yarın (7 Eylül Çarşamba) günü için de Ağrı ve Iğdır illerine 'gök gürültülü sağanak yağış' beklentisiyle 'sarı kodlu' uyarı verdi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet