Mucizevi Olay Tavuk Aniden Horoza Dönüştü!

Safhaber.com Belçika’da yaşanan olay herkesiz ağzını açık bıraktırdı. Kümes sahibi olan Jonas Verdick geçtiğimiz hafta sabahı şaşkınlıkla gözlerini açtı. Çünkü kümesinde hiç horoz yokken bir tavuğu horoz gibi ötmeye başladı.

25 Eylül 2022 19:49 Gündem
Mucizevi Olay Tavuk Aniden Horoza Dönüştü!

Safhaber.com Belçika’da gerçekleşen mucizevi olay herkesi şaşırttı. Ülkede yaşayan Jonas Verdick’in kümesindeki olay gündeme düştü. Sicilde kasabası sakinleri bir haftadır her sabah Verdick’in horoza dönüşen tavuğun sesiyle gözlerini açıyor.

fransada-enerji-krizi-yerli-tavuk-yetistiriciligi-azaliyor-nrgh.jpg

Kümes sahibi hiç horozunun olmadığını sadece tavuk beslediğinin altını çizdi. Covid sürecindeki karantinasında hayvanlarla içli dışlı olan Verdirck yaşanan olay karşısında şaşkın. Verdick ‘Belle’ ismini verdiği tavuğun dişilikten erkekliğe dönüşümünü bire bir gözlemlemiş.

Belçika radyosuna da konuşan kümes sahibi şunları ekledi; "Böyle bir şey gerçekten mümkün olabilir mi? Dişi bir tavuk gerçekten erkek bir horoza dönüşebilir mi?"

tarim-tavuk-kanatli-sektoru-iilb-cover.jpg

Bilimsel Olarak Açıklaması Var

Belçika’daki olay herkesi şaşkına uğratsa da bilim dünyasında açıklamalar geldi. Doğa Bilimleri Entitüsü ve Anvers Üniversitesi Biyologu Prof. Dr. Thierry Backelau şunları söyledi; "Nadir de olsa bu mümkündür. Tavuk civcivinin horoza dönüşmesi olgusu bilimsel olarak tanımlanmıştır"

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet